Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz de şu an dalin kullanıyoruz da acaba o daha mi iyidir diye merak ettim dalin kullanma dediler deBen de dalinciyim![]()
Öyle mi peki sebebi ne peki?ben bılmıyorumBiz de şu an dalin kullanıyoruz da acaba o daha mi iyidir diye merak ettim dalin kullanma dediler de![]()
Benim kızımın cildinde kızarıklar oluşmuştu ben de dalin kullanıyordum, bana çevremdeki herkes dalin kullanma çok bozdu filan dediler o gün kullanmayı bıraktım. Mustela kullanıyoruz artık ve çok memnunuz. Kızarıklar geçti belki de Dalin kaynaklı değildi, tesadüf de olmuş olabilir :)Öyle mi peki sebebi ne peki?ben bılmıyorum
Merhaba, nivea'nın ve pek çok bebek ürünlerinin içerikleri maalesef pek de masum değil. Benim kullandigim be önerdiğim markalar, mustela, bübchen, incia.Nivea nin bebek şampuanı ve sabununu kullanan var mı aranızda ya da duyan sağlık açısından bir zararı var mıdır bebeğe. Ya da hangi şampuanı kullanmalıyım sizce![]()
Kizima ilk dogdugunda mustela seti kullandim daha sonra ilerleyen donemlerde nive vucut yagi ve sampuana gectim guzeldi uzun bi sure kullandim.Nivea nin bebek şampuanı ve sabununu kullanan var mı aranızda ya da duyan sağlık açısından bir zararı var mıdır bebeğe. Ya da hangi şampuanı kullanmalıyım sizce![]()
Canım ben de muhendisoglu incelemesne inanıp mustela alacktm ama mustela içeriğini okuyunca o yazdığı boşmus anladım. Ve kimsenin incelemesine değil kendi arastirmana öncelik vermen gerekir onu bir kez daha anladım.Bende bu konuyu araştırırken mühendisinoğlu adlı blog sayfasını takip etmeye başladım. Orada ürünleri içerikleri ile karşılaştırıp ne kadar güvenilir olduğu yazıyor. Şöyle bir liste var, liste alfabetik sırayla oluşturulmuş;
-ilk sırada Baby&Me bulunuyor. Ürün ebebek mağazalarında bulunuyor. Kız ve erkek için iki ayrı ürün olsa da aralarındaki tek fark parfüm kokuları. Alerjen riski olmayan parfüm ve masum kimyasallar içeriyor ürün.
-Takip eden ürün yine Baby&Me yenidoğan köpük şampuanı.
-Üçüncü sırada Burt’s Bees Bebek Şampuanı var. %98.9 oranında doğal içeriğe sahip ürün petrol bazlı hiç bir kimyasal içeriği barındırmıyor.
-Earth Mama Angel ithal ve doğallığı ile dikkat çeken köpük şampuan çeşidi.
Evomere Yenidoğan ve Bebek Çocuk Şampuanı; doğal şampuan çözümlerinden biri.
-Sıradaki ürün Halalles . Ürün hem organik, hem vegan sertifikalarına sahip. İçerisinde hiçbir petrokimya ürünü bulunmuyor.
Hipp Bebek Şampuanı ; bitkisel kökenli olmamasına rağmen masum kimyasal bileşenlere sahip bir ürün.
Mambino Köpük Bebek Şampuanı; adı çok duyulmamış fakat doğal ve köpük oluşu ile dikkat çeken bir ürün.
-Mustela Bebek Şampuanı; markanın en büyük artısı her cilt tipine uygun ürün çözümünü bizlere sunması. Ayrıca doğallık oranıyla dikkat çeken şampuan içerdiği kimyasalların şüpheli kimyasallardan olmamasına özellikle özen gösteriyor.
Siveno Bebek Şampuanı , %100 doğal kökenli bileşene sahip ve köpük formda olan listedeki tek ürün.
Trukid Eczaman Bebek Şampuanı; sadece Eczama çeşidi ile takdir toplayabilmiş bir marka.
Urtekram Bebek Şampuanı %100 doğal kökenli bileşene sahip ve hiçbir petrokimya türevi bileşen içermiyor.
Göz yakıyor mu acaba? Ben zararsız olmasının yanında gözü de yakmayan bir şampuan arıyorum şu an kullandığımız yakıyor çünkü ve kızım banyodan korkuyor artık. Acilen göz yakmayan şampuan lazım.İçeriklerine bakarak içindeki kimyasallar çok araştırabilirsiniz. Dalinin içinde sles fln var. Ben naturalive beauty diye bi marka şampuan kullanıyorum bebeğime ve kendime. İçinde zararlı içerik yok. En azindan diğerlerine göre daha temiz. Bakabilirsiniz.
Çok denedm dalini tek geçerim .. şampuan olarak bunu öneririm.. bubchen in ürünleri de iyi biraz fiyatlıNivea nin bebek şampuanı ve sabununu kullanan var mı aranızda ya da duyan sağlık açısından bir zararı var mıdır bebeğe. Ya da hangi şampuanı kullanmalıyım sizce![]()
Göz yakıyor mu benimki yakmıyor. Bebeğimin de yakmıyor yani bi sıkıntı yaşamadım ben. İçinde zararlı kimyasal yok. Gayet uygun da bir ürün. Siteleri var bakabilirsiniz.Göz yakıyor mu acaba? Ben zararsız olmasının yanında gözü de yakmayan bir şampuan arıyorum şu an kullandığımız yakıyor çünkü ve kızım banyodan korkuyor artık. Acilen göz yakmayan şampuan lazım.![]()