Bebek sahibi olmak istiyorum ,yardım lütfen ?

KremaliGofret

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2019
47
37
6 yıllık evliyim. Eşimde spermlerde azlık ve hareketsizlik vardı. 6 yıl boyunca tüp bebek, aşılama, yumurta çatlatma vs her şeyi denedik ve sonunda para suyunu çekti. Şimdi doktora gitmek istemiyorum artık yeter. Vajinismus olduğumu hissediyorum ilişkiye giremiyor girince çok zor giriyorum. Yoruldum artık. Lütfen yardım edin sıfırdan başlamak istiyorum.

Vajinusmus ilişkiye hiç girememek demek.
Ümidinizi yitirmeyin. Biraz bebek fikrinden uzaklaşmak iyi gelir. Herkes öyle diyor. Ne zaman boşverdim o zaman oldu.

Genetik testlerinizi yaptırdınız mi?

Vajinusmus ilişkiye hiç girememek demek.
Ümidinizi yitirmeyin. Biraz bebek fikrinden uzaklaşmak iyi gelir. Herkes öyle diyor. Ne zaman boşverdim o zaman oldu.

Genetik testlerinizi yaptırdınız mi?
Devlet hastanesine yönlendirmişti tüp bebek merkezi. 2 tane test yaptılar genetik test. Temiz çıktı. Şimdi eşimdeki sperm sorunu eskiye göre çözüldü sayılır. Ama yine olmuyor. İlişkiden zevk alamamaya başladım. O da kasılmama sebep oluyor

Devlet hastanesine yönlendirmişti tüp bebek merkezi. 2 tane test yaptılar genetik test. Temiz çıktı. Şimdi eşimdeki sperm sorunu eskiye göre çözüldü sayılır. Ama yine olmuyor. İlişkiden zevk alamamaya başladım. O da kasılmama sebep oluyor
Bunu gidip bi kadın doğumcuya söyleyin mutlaka hormonal bi sebebi vardır. Böyle sadece bebek için ilişkiye girmek eziyet olur.

Bunu gidip bi kadın doğumcuya söyleyin mutlaka hormonal bi sebebi vardır. Böyle sadece bebek için ilişkiye girmek eziyet olur.
6 yıl boyunca bıktım usandım doktorlardan. Artık kendi başıma halledeceğim. Maalesef öyle. Şu an sadece bebek için ilişkiye giriyoruz ve çok sıkıcı stresli

X