Bebek sahibi olmak isteyenlerrrrrrrrrrr

onyediar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2011
15
0
36
Adana
Slmlar iz 3 yıldır bebek düşünüyoruz tüm testleri yaptırdık bi sorun çıkmadı şimdi tedaviler falanda yaptık olmadı şimdi 1 hafta günüm geçti ama ne adet belirtim var nede gebelik acaba ney diye meraklansamda daha test yaptırmadım.bu durumu yaşayanlar yorum bekliyorum

nie test yapmıyosun cnm hamilelikte illa belirti olcak die bişi yok bi test yap merakını gider

ne meraksızsınız ha ben duramam nasıl duruyorsunuz şaşıyorum hayırlısı olur inş hamişsindir

canım benim merakımdan resmen çatlıyorum ama insan sanırım çok isteyince ve yaptığı denemelerde olmadığıyla sık rastlaşmışsa ne yapacağnı şaşırıyor benim için dua edin:)inşallah allah herkese yaşatır bu duyguyu

anlıyorum seni dualarım seninle hayırlısı olur inş

Merhaba arkadaşlar,ben aranıza yeni katıldım ben de bebek istiyorum nasipse bu ay başlayacağız denemelere... tavsiyelerinizi almak isterim neler yapmam iyi olur yani vitamin vb kullanmam gerekiyor mu gebelikten önce

hastalığım 1 gün geçti bugun kan testi yaptırdım 0.32 cıktı yani hamile değilim regl olmayı bekliyorum.8 ay oldu deneyeli olmuyor maalesef .nerede yanlış yapıyoruz anlamıyorum... ümit etmek istemiyorum hüsran ne kdr kötü bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…