- Konu Sahibi _Elifceee_
-
Arkadaşlar bu aralar öyle sıkıntıdayım ki sizle paylaşmak istedim.Benim gibi olarlan var mı bilmiorm ben 10 aylık evliyim 5 aydır çocuk sahibi olmak istiyoruz.Birde ben çok sabırsız bir insanım bebek sahibi olmayıda çok istiyorm.Bu yüzdn ortada problem var mı bilmiorz.Şunuda biliyorm ki çok normal bu aylar ama elimde değil kendime sıkıntı yapıorm.Hergün meryem süresine başladım 41 gün, 4444 salat-ı tefriciyleye başladım.Ama herkes bana ne gerek var şöyle böyle diyor ben kendimi çok yalnız hissediormm ne yahmam gerektiğinide bilmiorm.Kafama sakmamam gerek biliorm ama yapamıorm.Daha doğrusu normal zamanlarda önemsemiorm takmıorm ama adet günüm geçtiği anda hevesleniorm ve düşünmeye başlaıorm.Buyrun paylaşalım.
canım bende seninle aynı durumdayımsanki duygularıma tercüman olmuşsun bende çok sabırsızım bizde 6 aydır deniyoruz. evleneli 1,5 yılı geçti. bekliyoruz uygun zamanı. takmamak insanın elinde değil ( bizde doktora gitmedik. bu ayda olmazsa gideceğiz eşimle karar aldık.
ben de sen gibiyim 1.5 yılı geçti ama biz 6 aydır korunmasız ilşkiye giriyoruz...benim de canım burnummda...sorun çıkartıp duruyorumm..
canım bende seninle aynı durumdayımsanki duygularıma tercüman olmuşsun bende çok sabırsızım bizde 6 aydır deniyoruz. evleneli 1,5 yılı geçti. bekliyoruz uygun zamanı. takmamak insanın elinde değil ( bizde doktora gitmedik. bu ayda olmazsa gideceğiz eşimle karar aldık.
Aslında biliyorum bende normal u kadar zamanda olmaması ama elimde değil insan gerçekten çocuk sahibi olmak istiyince elinde değil böyle hissediyor.Bende kndimi bu konuda hep yalnız hissediyorum kimse anlamıyor niye takıosunn daha zamnı var bunları bnde biliorum ama bni anlayan cıkmadğı için bnde bu başlığı açtım bnm gibi olanlarla birbirimize destek olalım istedim
Ben de varım. Eylül den beri denemelerdeyiz ama henüz bir sonuç alamadık. zamanını denk getiremiyorum herhalde diye düşünüp bu ay ovulasyon testiyle deniyoruz. sen de umutsuzluğa kapılmadan önce yapılması gerekenleri denemelisin. geçen ay ben de çok fena bunalıma sokmuştum kendimi ama bu forumdaki paylaşımlarla moralimi geri kazandım ve arkadaşlarımızın tavsiyelerini uygulamaya karar verdim. bugün ovulasyon testim iki çizgi gösterdi. şu birkaç gün çalışıcasgerisi Allah Kerim...
sadece pozitif gördüğün gün değil de o günlerde 3 gün ardarda deneyen arkadaşlar hep hamile kaldığını yazmış. ben de bu şekil denicem. bugün ilişki oldu. yarın ve öbür günü de değerlendirces inşallah bakalım sonuç ne olucak.:18:canım ben 2 ay kullandım ovulayon testi. pozitif olduğu günlerde ilişkide bulunduk. onuda denedik yani
şu an tek yapmamız gereken beklemek kızlar bat ınız ne zaman? benim 24 şubat...
Ben de varım. Eylül den beri denemelerdeyiz ama henüz bir sonuç alamadık. zamanını denk getiremiyorum herhalde diye düşünüp bu ay ovulasyon testiyle deniyoruz. sen de umutsuzluğa kapılmadan önce yapılması gerekenleri denemelisin. geçen ay ben de çok fena bunalıma sokmuştum kendimi ama bu forumdaki paylaşımlarla moralimi geri kazandım ve arkadaşlarımızın tavsiyelerini uygulamaya karar verdim. bugün ovulasyon testim iki çizgi gösterdi. şu birkaç gün çalışıcasgerisi Allah Kerim...
sadece pozitif gördüğün gün değil de o günlerde 3 gün ardarda deneyen arkadaşlar hep hamile kaldığını yazmış. ben de bu şekil denicem. bugün ilişki oldu. yarın ve öbür günü de değerlendirces inşallah bakalım sonuç ne olucak.:18:
iyiki varsınız benmde morellerim çok kötüydü ama sizinle konusunca kndime geldim gerçtektenn bat?? ne demek :)) Ovulasyon tstimi alsam bn onu hiç denemedimm de bnde eylülden beri deniyorum kuzummnerden aldın kuzum ovulasyon testini
bat (beklenen adet tarihin). sat (son adet tarihin). gittigidiyordan aldım canım ismi surelab. çok uygun fiyata 26 test 2 de gebelik testi 27tl. ben şuan iyiki almışım hatta 5 aydır niye almamışım diyorum kendi kendime kızıyorum. çünkü ben ovulasyonumu 13. gün sanıyordum. bugün 15. gün ve test şimdi pozitif çıktı
bat=beklenen adet tarihi
sat=son adet tarihi
burda öğrendiğim kısaltmalar bunlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?