Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uzman bi doktora gorundunuzmuKızlar ben 2 yillik evliyim ve bebek sahibi olmak istiyorum ama olmadı ne yapmalıyım benim durumda olanlar var mi yardim edin![]()
Bende tedavi goruyorum suanUzman bi doktora gorundunuzmu
Canim sorununuz yoksa ovulasyon testi deneyebilirsinKızlar ben 2 yillik evliyim ve bebek sahibi olmak istiyorum ama olmadı ne yapmalıyım benim durumda olanlar var mi yardim edin![]()
Tabi bir sıkıntı olmadığını söylüyor ama normal yollardan gene olmadıUzman bi doktora gorundunuzmu
Benim denemediğm bir şey kalmadı ınanCanim sorununuz yoksa ovulasyon testi deneyebilirsin
Yumurta takibi yapiyormunuzTabi bir sıkıntı olmadığını söylüyor ama normal yollardan gene olmadı
Senin neyim var canmBende tedavi goruyorum suan
Evet yaptım her ay yumurtlama görüyorumYumurta takibi yapiyormunuz
Benim yumurtam kendiliden büyüyüp çatlamıyo igeneyle butup catlattim bu ay basladim daha degerlendirdik ama olmadi bi daki aya kaldi artık hayirlisiyla olur insallah seninkideEvet yaptım her ay yumurtlama görüyorum
Amin Allah hepimize versin inşallahBenim yumurtam kendiliden büyüyüp çatlamıyo igeneyle butup catlattim bu ay basladim daha degerlendirdik ama olmadi bi daki aya kaldi artık hayirlisiyla olur insallah seninkide
Asilamada deneybilirsin ben öyle yapicamAmin Allah hepimize versin inşallah
Benim eşimde de siperim eksikliği var tedavi oldu ama şimdi değeri yükselmiş dedi doktorAsilamada deneybilirsin ben öyle yapicam
Asilamada şansın olur o zamanBenim eşimde de siperim eksikliği var tedavi oldu ama şimdi değeri yükselmiş dedi doktor
Asilamada şansın olur o zaman
[/QUOT Daha hiç demedik ama ben de artık tedaviye başlayacam
Bizde alternatif tıptan yararlanıyoruz şuanda dr birsüru kür ve birde diyet verdi inşallah olur bu seferKızlar ben 2 yillik evliyim ve bebek sahibi olmak istiyorum ama olmadı ne yapmalıyım benim durumda olanlar var mi yardim edin![]()