- 18 Kasım 2008
- 1.224
- 204
- 38
-
- Konu Sahibi OltadakiZil
evet adamın sıtesınde var...canım swetgrl sen yapmıssın ama herhalde bıseyı eksık yaptın adam ogun dıyorkı ee yaptık bısey olmadı dıyenler var dıyor..eksık yapıyorlar..yaptıkları suyun ıcıne yag koymuyorlar vs yanlıs yapıyorlar falan dedı..ve adam cok ıddalı konustu..ayrıyetten ıcılecek bırsey bu benım dedıgım hortumla falan ugrasılcak bısey deıl..valla ben aktarmak istedım..belkı denemek ısteyen olur dıye..
hayır canım aksine herşeyi en ince detayına kadar yaptım:1rolleyes: burda okadar detaya girmedim yazı iice uzamasın die ewet içilecek sebze suyunun içine 1çay kaşığı hakiki zeytinyağ koyuluyor vücuda daha çabuk karışması için.sen ii araştır marankinin bahsettiği tek detoksu bu senede 2kez yapılıo ve zamanları var o tarihlerde yapıosun bi ilkbahara girerken bide sonbaharda yapılıo bide kirazla karpuz detoksu var oda yazın yapılıo bn en ince detayına kadar araştırdım uyguladım bnde bi faydası olmadı bebek anlamında ama annemde oldu dedim belki vücudumu yenilemiştir ama bebiş olmadı o hamile kalamayanlarada birebir dediği için yaptım ama olmadı belki başkasında faydası olur denemek isteyen varsa denesin tabi herkesin bünyesi farklı dedimya belki bi hastalığı atmışımdır vücudumdan ama bebiş için bi faydası olmadı siz sade bebek için değil bedenim temizlensin diosanız tabiki deneyebilirsinizben sadece deneyimimi paylaşmak istedim sizinlebuyrunnnnnnnnn
olabılır tabıkıde...bence denemeyen arkadaslar varsada denesin..belki onlarda sonuç verir..inşallah yuce rabbım yardım eder..size meleklerinizi yollaropuyorumnanaktan
AMııNN canm inş. senin bi meleğin var sanırımopuyorumnanaktanrabbim inş. bizede daha fazla aratmadan nasip eder ve hepimize o güzel duyguyu ve o meleklerin kokusunu tattırır inş..:1hug:
yok tatlım benımde bebegım yok...henuz dusunmuyorum..
yaa bnde rabbim size meleklerinizi yollar deyince senn varda bize dua ediosun sandımkaydirigubbakcemile3neyse rabbim inş.sanada istediğin zaman o güzel duyguyu tattırsın bizede...:CüvCüv: