bebek sahibi olma için

OltadakiZil

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2008
1.224
204
38
kızlar merhaba

dr.ahmet maranki çogunuz duymuşsunuzdur..geçen gün hülya avşar soruyora cıkmıstı..orda bır takımlar gebelıkle ılgılı bılgıler verdi..bır vucut temızleme yontemı varmıs yedı gun suruyormus..bunu yaptıktan sonra gorun bakın dıyor adam..hamıle kalıyormusunuz kalmıyormusunuz..diyor..en onemlısı..vucut saglıgı dıyor..o işlem yapıldıktan sonra parazıtle dokuluyormus ınsanın vucutundan ..ayrıyetten bunu yapan akrabalarım var..cocuk ıcın degıl ama vucutunu temızlemek ıcın hakıkaten o parazıtlerın vucutlarından cıktıgına sahıt olmuslar..

eger boyle bır konus daha onceden acıldıysa kusura bakmayın..saygılar

a.s.
vücut temizleme yöntemi mi??
ilk kez duyuyorum..nasıl bişeymiş o??biraz daha açar mısın canım?
böyle bir konuya da rastlamadım sitede..
bilgilendirirsen bizi seviniriz :)

Evet nasıl birşeymiş avaba? yani nasıl yapılıyor? eğer dinlediysen yazar mısın?

ya kozmik beden temizliğinden bahsetmiş sanırım.Kendi web sitesindede bulabilirsiniz tarifini.Ama uygulaması ve yapmasıda cok zor ya.Lavman falan yapılıyo durmadan.Ben yapmak istemiştim hamile kalmadan önce.vucudu yenileyen,temizleyen birsey gercekten ama dediğim gibi yapabileceksiniz bravo derim size:))

kızlar bn bu kozmik beden temizliğini yaptım hiçde bişey olmadı hemde harfiyen uydum hem çocuk olsun die hemde vücudum temizlensin die yaptım hiçde bişey olmadı nerdeyse 1sene olacak yapalı tık yok şuan klomen tedavisi görüyorum ayrıca dr okadra önemli bişeyimin olmadığnı hamile kalabileceğimi söyledi ama hala bişey yok bu 2.ayım ayrıca beden temizliğinin yapımıda çok zor 7gün haşlanmış sebze dışında bişey yemiyosun hersabah 6da kalkıp lavman yapıosun sonra katı meyve sıkacağından bazı sebzeleri sıkıp suyunu içiosun son günde hiç bişey yemiosun sadece yatarken 1bardak zeytinyağı ve 1bardak limonsuyu içip yatıosun(ki bu en iğrenci kusmamak için zor tuttum kendimi)sabahda ilk büyük tuvaletinle çıkan parazitlere bakıosun k.bakmayın:)biraz iğrenç ama bilgilendirmek için açık konuşuorum bende pek bişey yoktu annemle yaptık onun safara kesesinde taş vardı o onu düşürdü ama bnde bişey yok bebekde yok yinede yapmak istiosanız siz bilirsiniz ama bn bidaha o işkenceyi çekemicem:)bn bide incirle bal,tarçın,çörekotunu denedim buay ama bakalım onda ne olcak yani sırf bi evlat sahibi olabilmek için nelere katlanıoruz ama olsun yinede evlatlarımız için herşeye değer tek olsunlarda ALLAH aratmasın inş.tez zamanda kavuşrz biraz uzun oldu ama k.bakmayın kızlar

Evde yapmak için gerekli malzemeler falan satılıyor..
Ama ben asla yapamam.. Lavman yapma üzerine kurulu.. Hortumlu bir torba var. O torbaya ılık su ve limonsuyu ve sirke ekliyorsun....
sonra o hortumlu torbaya doldurduğun suyun torbayı sıkarak içine girmesini bekliyorsun... Tuvaletini tutar gibi tutup, bi 5 dk. sağa yat 5 dk sola yat 5 dk sırtüstü yatıp ayaklarını havaya dikip sonra salıveriyosun tuvalete....
marankinin sitesiinden detayllı bilgi alabilirsin... Benim uygulayabileceğim bişey değil asla....

evet adamın sıtesınde var...canım swetgrl sen yapmıssın ama herhalde bıseyı eksık yaptın adam ogun dıyorkı ee yaptık bısey olmadı dıyenler var dıyor..eksık yapıyorlar..yaptıkları suyun ıcıne yag koymuyorlar vs yanlıs yapıyorlar falan dedı..ve adam cok ıddalı konustu..ayrıyetten ıcılecek bırsey bu benım dedıgım hortumla falan ugrasılcak bısey deıl..valla ben aktarmak istedım..belkı denemek ısteyen olur dıye..

hayır canım aksine herşeyi en ince detayına kadar yaptım:1rolleyes: burda okadar detaya girmedim yazı iice uzamasın die ewet içilecek sebze suyunun içine 1çay kaşığı hakiki zeytinyağ koyuluyor vücuda daha çabuk karışması için.sen ii araştır marankinin bahsettiği tek detoksu bu senede 2kez yapılıo ve zamanları var o tarihlerde yapıosun bi ilkbahara girerken bide sonbaharda yapılıo bide kirazla karpuz detoksu var oda yazın yapılıo bn en ince detayına kadar araştırdım uyguladım bnde bi faydası olmadı bebek anlamında ama annemde oldu dedim belki vücudumu yenilemiştir ama bebiş olmadı o hamile kalamayanlarada birebir dediği için yaptım ama olmadı belki başkasında faydası olur denemek isteyen varsa denesin tabi herkesin bünyesi farklı dedimya belki bi hastalığı atmışımdır vücudumdan ama bebiş için bi faydası olmadı siz sade bebek için değil bedenim temizlensin diosanız tabiki deneyebilirsinizben sadece deneyimimi paylaşmak istedim sizinlebuyrunnnnnnnnn

olabılır tabıkıde...bence denemeyen arkadaslar varsada denesin..belki onlarda sonuç verir..inşallah yuce rabbım yardım eder..size meleklerinizi yollaropuyorumnanaktan

Marankinin bir dolandırıcı olduğunu düşünüyorum ve dediği hiçbir şeyi dinlemiyorum...

olabılır tabıkıde...bence denemeyen arkadaslar varsada denesin..belki onlarda sonuç verir..inşallah yuce rabbım yardım eder..size meleklerinizi yollaropuyorumnanaktan

AMİİNN canm inş. senin bi meleğin var sanırımopuyorumnanaktanrabbim inş. bizede daha fazla aratmadan nasip eder ve hepimize o güzel duyguyu ve o meleklerin kokusunu tattırır inş..:1hug:

AMııNN canm inş. senin bi meleğin var sanırımopuyorumnanaktanrabbim inş. bizede daha fazla aratmadan nasip eder ve hepimize o güzel duyguyu ve o meleklerin kokusunu tattırır inş..:1hug:

yok tatlım benımde bebegım yok...henuz dusunmuyorum..

yaa bnde rabbim size meleklerinizi yollar deyince senn varda bize dua ediosun sandımkaydirigubbakcemile3neyse rabbim inş.sanada istediğin zaman o güzel duyguyu tattırsın bizede...:CüvCüv:

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanamın canımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…