• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek saçlarımı zaptedemiyorum

Altschmerz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2014
107
45
98
Herkese merhaba. Benim saçlarım ince telli ve yağlı ve dalgalı-kıvırcık. Küçüklüğümden beri de bebek saçlarım var. Yani kendimi bildim bileli bu bebek saçlarımla başım belada...
Son zamanlarda da saçlarım dökülüyor ve yeni bebek saçları çıkıyor. Saçlarımı topladığımda bu bebek saçları her yerden fışkırıyor ve çok kötü görünüyor. Daha önce tel toka ile sabitlemeyi ve saç spreyi ile sabitlemeyi denedim. Tel toka ile zaptedemiyorum. Saç spreyi ise kalıp gibi yapıp hem yağlı gösteriyor hem de döküyor saçları ve kısır döngüye giriyorum :110:
Sizler bebek saçlarınızla nasıl başa çıkıyorsunuz, önerileriniz var mıdır?
Teşekkür ederim :KK200:

Bence ağdayla falan almayın sonra pişman olursunuz doğal görüntünüz gider hem de sürekli saçınız çıktıkça almak bence uğraştırıcı. Saç köpüğüyle sabitlemeyi deneyebilirsiniz ya da onlara da şekil verebilirsiniz

Yabancı ünlüler sir ağda ile alıyor.
Benimkiler keşke alnımdakilerle sınırlı kalsalar, şakaklarım komple dökülüyor :/
Kabullenerek 😇 basa cikamiyorum cunku
Doğru söylüyorsunuz belki de kabullenip karışmamak gerekiyor :> kışın açıyorum saçlarımı çok sıkıntı olmuyor ama yazın kıvır kıvır ve havaya dikelince ilginç duruyor:) teşekkür ederim
Bence ağdayla falan almayın sonra pişman olursunuz doğal görüntünüz gider hem de sürekli saçınız çıktıkça almak bence uğraştırıcı. Saç köpüğüyle sabitlemeyi deneyebilirsiniz ya da onlara da şekil verebilirsiniz
Saç köpüğünü denemedim belki deneyebilirim, havaya diklenmeseler sıkıntı yok da işte :) teşekkürler öneriniz için

Ben de aynı dertten muzdaribim ve sprey kullanmak istemiyorum. Çok yağlı gösteriyor kaskatı kalıyor. Bazı saçlarım biraz uzun perçem gibi onlar hepten canımı sıkıyor. İnternette bir video görmüştüm. Saçını toplarken öndeki bebek saçlarını kaş sabitleyici ile sabitliyordu. Denemedim ama işe yarar gibi de duruyor.

Varsa tavsiyeleriniz alırım :KK51:

Back