- 18 Temmuz 2019
- 168
- 172
- 103
- Konu Sahibi aydinmenekse
Hanımlar merhabalar bebeklerinin saçını sıfıra vurup memnun olanlar var mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla etki etmedi diyende var gürleşti diyen de..ben hiç kestirmedim şuan 19 aylık kızımHanımlar merhabalar bebeklerinin saçını sıfıra vurup memnun olanlar var mı ?
Aslında gürlesme dedikleri bu değil mi uzayınca yumuşar yine değil miBebek saclari cok guzeldi ipek gibi ustte sac yok.diye vurdurduk at kili firca gb cikti tabi genetikte olabilir 4 aylk falandi
Yani yaptırsak da yaptirmasak da ayni mi olur dersinizO tamamen şehr efsanesi.
Bebek saçlarının dökülüp yerine güçlü saç telleri çıkması neredeyse 20 24 ayı buluyor zaten.
Cok tesekkür ederim forumu takip ediyorum ama bilmiyordumKozmik bakım blogunu takip ederseniz bebeklerin ilk saç kesme günü için bilgi alabilirsiniz.
Cok tesekkür ederim forumu takip ediyorum ama bilmiyordum
Çok merak ettim takip edeceğim bloguEmin değilim ama aslan günlerini seçiyor sanırım bebekler için. Çok inanmasam da ya tutarsa diye denemeye değer
Tabi ki.Yani yaptırsak da yaptirmasak da ayni mi olur dersiniz
Büyük kızımı yeni sıfıra vurdurdum bir kızım daha var o küçük daha kestirmedim ilerde diyorum büyüğün sık gür olur küçüğü de kestiremez cılız kalırsa pişman olurum diyorum ama bakalım:) çünkü benimkilerin bebeklik saçları yok gibi tüy gibiTabi ki.
Kestirince bebek saçı tamamen temizlendiğinden sert bir saç gelecek.
Ben oğullarımı 2 yaşına kadar ellemedim, tokayla bile toplardım.
O kadar güzel lüleler, kaşmir gibi yumuşacık oluyor ki hiç kestirmeyin.
Zaten birgün kesilecek.
İşte o tüyler uzadıkça ince telli ye sonra kesile kesile normal saç yapısına dönecekler.Büyük kızımı yeni sıfıra vurdurdum bir kızım daha var o küçük daha kestirmedim ilerde diyorum büyüğün sık gür olur küçüğü de kestiremez cılız kalırsa pişman olurum diyorum ama bakalım:) çünkü benimkilerin bebeklik saçları yok gibi tüy gibi
Bir yorumunuzu daha sorsam kazıtılınca saçlar hep sert mi olur sizce şimdi küçük küçük çıkıyor da sert uzadıkça yumuşar mi ya da sizin saçlarınız hiç kazitilmamis ya yumuşacık mi bebek saçı gibi ya da boya kesim islemler derken her saç sertleşir miİşte o tüyler uzadıkça ince telli ye sonra kesile kesile normal saç yapısına dönecekler.
Hiç endişeniz olmasın, saçlarım düz olmasına rağmen aşırı gür ve sağlıklıdır.
Kimse kafamı kazıtmamış, kesmemişler de.
Genetik bu işler.
Ablamın da aksine ince telli ve azdır.
Hiçbir zaman saçlar yumuşacık kendiliğinden olmaz ki zaten.Bir yorumunuzu daha sorsam kazıtılınca saçlar hep sert mi olur sizce şimdi küçük küçük çıkıyor da sert uzadıkça yumuşar mi ya da sizin saçlarınız hiç kazitilmamis ya yumuşacık mi bebek saçı gibi ya da boya kesim islemler derken her saç sertleşir mi
Tamamdır teşekkür ederim aslında daha sert sık olması istediğim bir şeydi de başta böyle dik dik ya o düşündürdü:) haklisiniz uçlardan da alındıkça her saç sertleşiyorHiçbir zaman saçlar yumuşacık kendiliğinden olmaz ki zaten.
Güzelce kurutmak, taramak, bakım kremi falan sürmek lazım.
Benimkileri sadece düzgün kurutmak yetiyor yumuşaması için, fönlü gibi oluyor.
Bir tek bebek saçları kesilmeden öyle olur, sonra kesilince kalınlaşır sertleşir.
Uzadıkça elbet yumuşatacaktır, kısa saçlar mecburen sert olur.
Endişeniz olmasın yumuşama konusunda ama bir daha kestirmeyin üzerine, bırakın uzasın güzelce.