• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri bebek sabunu

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

bgmm

veeeeee yeni hayat 08 08 2014
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
1.478
10
358
38
merhaba kızlar bneim cildimde çok sorun yok lekeler dışında onlarıda çok takmıyorum aylar önce akne tedavisi oldum ve sivilcelerimden kurtuldum yüzümün yağlanmasındanda ben aklıma fikir geldi ben uzun zamandır ii sabun arıyorum dove nıvea ışıl kullandım ama hiç hoşuma gittime ben her gün yüzümü yıkar nemlendiricimi sürer yatarım sabah yumuşacık cilt tedavi olduğumn için kimyasal bu maskeler v.s şeylerden uzak duruyorum siyah noktam yok makyajda hiç yapmıyorum ben bebek sabunu kullanmaya karar verdim dalin yada komili sonuçta bebekler için hassas üretilmiş sizçe nasıl fikir

Son düzenleme:
kimse yokmu lütfen cevap

canim belki 1 ay sonra cvp yazmis olacagim konuna ama yine de yaziyim dedim ben. Biliyorsun ne zamandir KKda görünmüyordum görseydim daha önce yazardim.

Neyse gelelim konuya... Valla cnm benim cok iyi düsünmüssün. En iyi kozmetik ürünleri bebekler icin olanlardir. Hele ki yagli bir cilte sahipsen alkolsüz, parabensiz olmasini tavsiye ederim. Fazla köpürtücü olmamasi iyiye isarettir. Benim 5 aydir kesfettigim bir sabun var hem ekonomik hem harika ötesi geldi cildime. Daha önce bende Dove, Bebe, Nivea, Vichy gibi cesit cesit pahali ürünleri kullandim. Ama icerigi önemli olan marka bos. Bende pek makyaj yapan birisi degilim. Bir göz kalemi ile parlaticidan vazgecemem. Yüzümü de sabah aksam günde iki kere sabunlarim. UV isinlarindan korunmak icin özel krem kullanmaya da basladim, cok memnunum. Ciltteki izler UV isinlarindan etkilenip uzun süre kalabiliyor cünkü. Benim cildimde malesef cok hassas. Ama sükür ki iki tanecik iz kaldi.

Tedavi görmüssün ya uzmanlardan tüyolar almissindir muhakkak. Paylasirsan cok sevinirim...

canim belki 1 ay sonra cvp yazmis olacagim konuna ama yine de yaziyim dedim ben. Biliyorsun ne zamandir KKda görünmüyordum görseydim daha önce yazardim.

Neyse gelelim konuya... Valla cnm benim cok iyi düsünmüssün. En iyi kozmetik ürünleri bebekler icin olanlardir. Hele ki yagli bir cilte sahipsen alkolsüz, parabensiz olmasini tavsiye ederim. Fazla köpürtücü olmamasi iyiye isarettir. Benim 5 aydir kesfettigim bir sabun var hem ekonomik hem harika ötesi geldi cildime. Daha önce bende Dove, Bebe, Nivea, Vichy gibi cesit cesit pahali ürünleri kullandim. Ama icerigi önemli olan marka bos. Bende pek makyaj yapan birisi degilim. Bir göz kalemi ile parlaticidan vazgecemem. Yüzümü de sabah aksam günde iki kere sabunlarim. UV isinlarindan korunmak icin özel krem kullanmaya da basladim, cok memnunum. Ciltteki izler UV isinlarindan etkilenip uzun süre kalabiliyor cünkü. Benim cildimde malesef cok hassas. Ama sükür ki iki tanecik iz kaldi.

Tedavi görmüssün ya uzmanlardan tüyolar almissindir muhakkak. Paylasirsan cok sevinirim...

Tüyolar güneş kremi. Mutlaka. Kullanılmalı. Sonra benim evde hazirlayip. Kullandigim. Tonik. Var istersen.tarifi veririm. Siyah nokta oluşumunu. Engelliyor. Çok iyi bir nemlendirici. Var tavsiye ederim. Zaten mukemmel. Dogal sabun buldum yani yüzün gayet
Mukemmel. Bu kadar kuzum seminerde önerim için sağol seviyorsun

Back
X