Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebek puseti ve arabası hakkında 👶🏽?

bahaar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2011
22
13
88
36
Merhabalar Sevgili anneler,
Kasım sonu doğum yapacağım ve bebek arabasında kararsız kaldım. Tam bir bilmece. İlk bir yıl için yalnızca araba koltuğu - puseti tarzında bir şey alayım diyorum. Hem kış mevsimi hem virüsten dolayı dışarı zaten çıkamayız gibi duruyor. İyi bir kanguru bile işimi görür gibi sanki. Sonra Ki süreçte de uzun vadede kullanabileceği baston tipi araba alırız diyorum? Sizce ne kadar mantıklı? Tecrübeleriniz çok önemli. 🙏🏼🙂

Kanguru olabilirde bebeği pusetle taşımak zor olur. Ben baston tarzında travel almıştım. Pusetini 1 yaşına kadar hem arabada hemde kendi arabasında kullandık. Sonra normal oturma ünitesini takip baston Bebek arabasına geçtik.
Arabanız tam yatar olursa doğumdan itibaren onuda kullanabilirsiniz. Ama oturma pozisyonunda 6. Aydan sonra geçilebilir.

Çok teşekkür ediyorum.Peki bebek ne kadar büyüdüğünde baston - katlanır arabaya geçebilir sizce 🙂
6 aydan sonra pusette taşımak zor olabilir.. Bide kilolu olursa.. pusetle takım bebek arabalari var uyguna onlardan alabilirsin. Ama sakın şu travel sistem olanlardan alma derim hiç kullanışlı degiller. En iyisi baston tarzı rahat hafig heryere taşıması kolay..

Chicco liteway bakabilirsiniz. Baston üzerine anakucağı şeklinde set. Oğlumda kullandım,bastonun sırt kısmı tam yatabildiği için, içinde uyuyabiliyordu oğlum.
Hafif pratik bir araba severek kullandım ben.
Anakucagi bebekle beraber epey ağır oluyor,elde taşımak zor. Hicbiryere gitmeseniz aşıya gideceksiniz sık sık. Sling kızimda kullandım ama 6 ayı bittikten sonra,kangru da aynı mantık açıkçası,ne kadar rahat edilir bilemedim. Anne olunca çanta ağırlaşıyor,hem çanta(bezi vs)hem bebek epey yorucu oluyor taşıyan açısından. Kısa zamanlarda kullanmak için güzel ama uzun bir süre kullanılacaksa zorlanılıyor.

Aslında amacım hem puseti hem bebek arabasını uzun vadede kullanabilmek. 1 yaşından sonra kullanılmayan bir şey olmasın. almışlekn İyi bir şey alıp 2. Bebeğe de saklamak 🙂. Tavsiyelirinizi beklerimm 🎈

Back