• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek pozisyonu

kelebeklerrkadarr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
11
Puanlar
3
29 haftalık gebeyim bebeğim şuan baş geliş duruyormuş bunun doğum şekliyle bir ilgisi olabilir mi şu süreçte 40 haftaya kadar baş geliş durursa sezeryan olmama ihtimali olur mu? Normal doğum yapmak durumunda mı kalırım yardımcı olur musunuz hanımlar😟

29 haftalık gebeyim bebeğim şuan baş geliş duruyormuş bunun doğum şekliyle bir ilgisi olabilir mi şu süreçte 40 haftaya kadar baş geliş durursa sezeryan olmama ihtimali olur mu? Normal doğum yapmak durumunda mı kalırım yardımcı olur musunuz hanımlar😟
Sanırım sezeryan düşünüyorsunuz. Hiçbir engel olmaz sezeryan olanların çoğu baş geliş oluyor zaten.

Kendimi nedense vajinal doğum övücü gibi görüyorum son günlerde ama görünce yazmadan edemedim. Ben de delice korkuyordum ama bir yanım da merak ediyordu. Panik atak vb bir durumunuz yoksa, sağlığınız el veriyorsa gerçekten vajinal doğumda korkulacak bir şey yok. Acı çekiyorsunuz, ancak devamlı bir acı değil ve vücudunuzun neler yapabileceğine inanamıyorsunuz, bende öyle oldu en azından. Bebek doğduktan sonra ise çektiğim tüm sancıları unutmam sanırım yarım gün falan sürdü. Zor mu evet, değer mi evet.
Her şey gönlünüzce olsun 🌼

Kendimi nedense vajinal doğum övücü gibi görüyorum son günlerde ama görünce yazmadan edemedim. Ben de delice korkuyordum ama bir yanım da merak ediyordu. Panik atak vb bir durumunuz yoksa, sağlığınız el veriyorsa gerçekten vajinal doğumda korkulacak bir şey yok. Acı çekiyorsunuz, ancak devamlı bir acı değil ve vücudunuzun neler yapabileceğine inanamıyorsunuz, bende öyle oldu en azından. Bebek doğduktan sonra ise çektiğim tüm sancıları unutmam sanırım yarım gün falan sürdü. Zor mu evet, değer mi evet.
Her şey gönlünüzce olsun 🌼
Aslına bakarsanız hamileliğin başlarında normal doğum istiyorum diyenlerdenim ama vakit geçtikçe ağırlaştıkça insanın içine bir korku düşüyor sanki. Bir yanım dediğiniz gibi merak ediyor bir yanım da dayanamam korkusu var. Şiddetli bir gaz sancısı yaşamıştım hamileliğimde herkes o gaz sancısından daha az sancılı diyor ama yine de bilemiyorum hakkımızda hayırlısı olsun ama yorumunuzun çok rahatlattı teşekkür ederim ☺️

Back