Allah'ım sana da hayırlı bir evlat nasip etsin canım.Mrh arkadaşlar...çocukları çoook seviyorum...benim de çocuğum olsun onu öpmek sevmek bağrına basmak istiyorum.3 yıl olacak pcos teşhisi konuldu.tedavi görüyorum..gün boyu canım sklyo.taşıtların benden sonra bile evlenmelerine çocuğu var.çok özlüyorum o duyguyu tatmayı.ben de diyebileyim midem bulandi, ben de karnını sevmek istiyorum...
Geçen civil mağazasına girdim.anne reyonuna bakiydm.demedim bi tane normal kıyafet gbi duruyordu.orda başkası da deniyordu.onun karnı çıkmıştı.keşke ben de öyle olsaydım dedim.
Bana dua edin kimin duası kabul olur belli olunmaz...:'( :'(
bulursunuz inşallah ya...Allah inşallah sağlıklı hayırlı bir evlat versin annelik duygusunu her dişi yaşamalı, ben 33 yaşındayım hiç evlenmedim tek başıma yaşıyorum annelik duygusu bekar olduğum halde içimde oluştu bende kedi aldım baktım besledim uyudum şimdi gitti kedim öyle üzgün öyle kötüyüm ki sokaklarda kızım diye diye arıyorum evlat gibi oluyolar en azından şefkatini verirsin oda sana sevgisini cocuk gibi gösterir öyle bağımlılık yapıyolar ki off(
bulursunuz inşallah ya...
Öncelikle duam ins rabbim nasip eder.asla umutsuzluğa kapılmayın ben pcoluyum ve aynı zamanda büyük bir çikolata kistim varken hamile kaldım ki doktorum çok şaşırmıştı.mutlaka bir zamanı var rabbim en hayirlisini versinMrh arkadaşlar...çocukları çoook seviyorum...benim de çocuğum olsun onu öpmek sevmek bağrına basmak istiyorum.3 yıl olacak pcos teşhisi konuldu.tedavi görüyorum..gün boyu canım sklyo.taşıtların benden sonra bile evlenmelerine çocuğu var.çok özlüyorum o duyguyu tatmayı.ben de diyebileyim midem bulandi, ben de karnını sevmek istiyorum...
Geçen civil mağazasına girdim.anne reyonuna bakiydm.demedim bi tane normal kıyafet gbi duruyordu.orda başkası da deniyordu.onun karnı çıkmıştı.keşke ben de öyle olsaydım dedim.
Bana dua edin kimin duası kabul olur belli olunmaz...:'( :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?