• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek özlemi

Schiller

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2016
157
44
13
Mrh arkadaşlar...çocukları çoook seviyorum...benim de çocuğum olsun onu öpmek sevmek bağrına basmak istiyorum.3 yıl olacak pcos teşhisi konuldu.tedavi görüyorum..gün boyu canım sklyo.taşıtların benden sonra bile evlenmelerine çocuğu var.çok özlüyorum o duyguyu tatmayı.ben de diyebileyim midem bulandi, ben de karnını sevmek istiyorum...
Geçen civil mağazasına girdim.anne reyonuna bakiydm.demedim bi tane normal kıyafet gbi duruyordu.orda başkası da deniyordu.onun karnı çıkmıştı.keşke ben de öyle olsaydım dedim.
Bana dua edin kimin duası kabul olur belli olunmaz...:'( :'(

Mrh arkadaşlar...çocukları çoook seviyorum...benim de çocuğum olsun onu öpmek sevmek bağrına basmak istiyorum.3 yıl olacak pcos teşhisi konuldu.tedavi görüyorum..gün boyu canım sklyo.taşıtların benden sonra bile evlenmelerine çocuğu var.çok özlüyorum o duyguyu tatmayı.ben de diyebileyim midem bulandi, ben de karnını sevmek istiyorum...
Geçen civil mağazasına girdim.anne reyonuna bakiydm.demedim bi tane normal kıyafet gbi duruyordu.orda başkası da deniyordu.onun karnı çıkmıştı.keşke ben de öyle olsaydım dedim.
Allah'ım sana da hayırlı bir evlat nasip etsin canım.

inşallah hamilelik duygusunu yaşarsın sende göbüşünü sever yavrunu içinde hissedersin :) nacizane bir dipnot vermek isterim; b annelik sadece doğurarak yaşanılan bir duygu değil biliyorsun değil mi.... başka yollarlada anneliği yaşabilirsin. hayat sana hep güzeli hep hayırlısını versin evlat hasreti çeken herkese Allah en iyisini versin.

Lohusa halimle en içten duamı ettim senin için inşallah kabul olur canım benim üzme kendini herseyin bir günü zamanı var

Can'ım yalnız değilsin acını paylaşıyorum bende bebeğe hasretim iki kayıp yaşadım.acıları en derinde saklı.nedesem çare olmıcak sınavımız bu deyip teselli bulmaya çalışıyoruz işte :(

Allah inşallah sağlıklı hayırlı bir evlat versin annelik duygusunu her dişi yaşamalı, ben 33 yaşındayım hiç evlenmedim tek başıma yaşıyorum annelik duygusu bekar olduğum halde içimde oluştu bende kedi aldım baktım besledim uyudum şimdi gitti kedim öyle üzgün öyle kötüyüm ki sokaklarda kızım diye diye arıyorum evlat gibi oluyolar en azından şefkatini verirsin oda sana sevgisini cocuk gibi gösterir öyle bağımlılık yapıyolar ki off :((

Allah inşallah sağlıklı hayırlı bir evlat versin annelik duygusunu her dişi yaşamalı, ben 33 yaşındayım hiç evlenmedim tek başıma yaşıyorum annelik duygusu bekar olduğum halde içimde oluştu bende kedi aldım baktım besledim uyudum şimdi gitti kedim öyle üzgün öyle kötüyüm ki sokaklarda kızım diye diye arıyorum evlat gibi oluyolar en azından şefkatini verirsin oda sana sevgisini cocuk gibi gösterir öyle bağımlılık yapıyolar ki off :KK43:(
bulursunuz inşallah ya...

İnşallah en yakın zamanda hayırlısıyla hamile kalır sağlıkla kucağına alırsın. Allah dualarını kabul etsin inşallah.
Sabret daha zamanı var demek ki.

Bir arkadasim pcos hastasi. 5 sene cocugu olmadi, Tüp bebekle ikinci
Denemede oldu cocugu, ama ne yazikki down syndromlu.
Hayirlisini dile.

Insallah, saglikli, hayirli boy boy evlatlarin olur

Evethhayırlısıolsun...ama bazen cçok özlem duyuyorum.TVde ggörüyorumbazen aağlayan anne yatalak cocuk. Sonra diyorum allahım hayirlisini ver.böyle oolacaksa hiç olmasın.

Öncelikle duam ins rabbim nasip eder.asla umutsuzluğa kapılmayın ben pcoluyum ve aynı zamanda büyük bir çikolata kistim varken hamile kaldım ki doktorum çok şaşırmıştı.mutlaka bir zamanı var rabbim en hayirlisini versin:KK39:

Ben de istemeden hamile kalmıştım. Simdi kizim 2 yasinda. Evet onu cok seviyorum. Ama anne olmak ayri birseymis. Ben anne olmaya hic hazir degilmisim sanki. Ben de bebegi olmayanlar kıskanıyorum. Ohh on dönüm bostan yan gel yat osman hesabi keyifleri yerinde diyorum hep. Sonra boyle düşündüğüm icin vicdan yapiyorum. Çünkü yavrumu inanin canimdan cok seviyorum. Yine de boyle dusunmekten kendimi alikoyamiyorum.

Back