• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek özlemi, tedavi süreci hakkında ?

Mini_mini

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2007
3.895
4.107
658
Kızlar 34 yaşındayım, bir yıldır evliyim. Yaşımdan dolayı çok beklemeden bebek istiyorum ama olmadı :( Belirgin bir kaç hormonum ( fsh, tsh, lh, süt hormonu ) normal çıktı, kistim de yok. Bu ay iyi bir devlet doktoruna gidip benim ve eşimin neyi var, yok baktırmak istiyorum yalnız hangi hastane yada doktora gideceğime karar veremedim.
Ankara' da devlet hastanesinde benimle birebir ilgilenecek ( muayene icin ucret karşılığı da olabilir ) doktor tavsiyeniz var mı ? Bir de hsg ve sperm testi yaptırmak istiyoruz nasil bir yol almaliyim arkadaslar ?

Ankarada değilim ama şöyle söyliyeyim sebepsiz inferlite bölümünden randevu alıcaksınız gittiğiniz zaman zaten sizden ve eşinizden çeşitli testler alıyorlar hsg sperm testi gibi o bölüme gittiğinizde yönlendirilip iki tarafta araştırılıyor en yakın zamanda mucizene kavuşman dileği ile...

Ankarada değilim ama şöyle söyliyeyim sebepsiz inferlite bölümünden randevu alıcaksınız gittiğiniz zaman zaten sizden ve eşinizden çeşitli testler alıyorlar hsg sperm testi gibi o bölüme gittiğinizde yönlendirilip iki tarafta araştırılıyor en yakın zamanda mucizene kavuşman dileği ile...
Oyle bir bolum var mi hemen arastirayim cnm yarin adetimin 3 gunu yarina iyi bir doktor bulup randevu almam lazim tsk ederim

Kizlar nolur acil Ankara' da bana hastane sonuclarimi gosterip tedavi olabilecegim bir doktor tavsiye edin. Zekai Tahir' e gittim hsg cikmadan tum sonuclarina yorun yapamam cikinca gel dedi. Hsgyi de bir ay sonraya gun verdi. Fsh' im 10.50 cikti. 35 yasinda geldim zaman benim icin cok onemli. Hic olmazsa yumurta takibimi yaptirip bebek icin bana yardimci olabilecek benimle ilgilenebilecek bir doktorum olsun. Bir yildir deniyoruz olmuyor.

Birde calistigim icin izin almam biraz zor oluyor aksam is cikisi gidebilecegim bir doktor var mi tanidiginiz ?

Back
X