Bebek İkinci El bebek oto koltuğu- ana kucağı

rozii

Guru
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2010
498
9

Özellikleri:

Grup 0 + (13 kg’a kadar olan bebekler için) E4 Belgeli

Sallanabilme ve sabitlenebilme özelliği

5 Noktalı emniyet kemeri

Ayarlanabilir emniyet kemeri askıları

3 farklı pozisyonda kullanılabilen taşıma kolu

Extra destekli omuz koruma bölümü

Alüminyum taşıma kolu

Kolay ve rahat taşıyabilme

Net ağırlık. 2,7 kg

Kapalı koli ebatları: 74 x 44 x 88

Ben alırken özellikle hafif olması nedeniyle tercih etmiştim.Araştırırsanız piyasadaki en hafif koltuk.Gayet kullanışlı.doğduğu andan itibaren rahatlıkla kullanabilirsiniz.hafif olması kargodada avantaj sağlayacaktır.

MerhAba fotografını yüklersen sevinirim bende var ama cok hantal uygun bir sey bulursam alacağım

Merhaba msjınızı şimdi gördüm yarın fotoğraf ekleyeceğim

Esime gösterdikten sonra umarım almak icin neler gerekli konuşuruz ben beğendim

cnm satıldımı :26: benim içinde hafiflik çok önemli

Emniyet kemerlerinde pedlerde var onları takmayı unutmuşum.Bebişlerin omuzlarını korumak için

Peki nasil alacağız esim de beğendi kargo nasil olacak cok bilgim yok yardımcı olursan sevinirim

Galiba mail adresimden mail yollayabildim isin dogrusu bilgisayar konusunda cok iyi olmadığım icin cok zorlanıyorum

Kusura bakma ama saatlerdir maille cebellesiyorum mail yollayamiyorum defalarca denedim özelden de yeterli mesaj limitim dolmadigi icin yollayamadim anlayacağın yine buradan yazıyorum internet hesabım yok ama TEB de hesabın varsa havale yapabilirim ya da PTT den ismine havale yapabilirim bu arada hangi sehirdesiniz mail adresime numaranı yollarsanız telefondan da bilgi alabilirim mail yollayabilirim başarabilseydim

Dün bütün gün sizden haber bekledim,gece nasıl alacağız diye sordunuz bir daha dönmediniz.Vazgeçtiniz sandım.Hatta ilgilenen arkadaşlara akşama kadar sizden haber bekleyeceğimi söyleyip sizede mail attım.Ama dönüş olmayınca üzülerek söylüyorum verdim.Keşke mail ile haber veremediyseniz buradan bir iki kelime yazsaydınız.Şimdi bende çok üzüldüm.Biliyorsunuz size satacaktım.Nasip değilmiş.Lütfen böyle düşünün.İnşallah çok daha güzellerine sahip olursunuz.

Canınız sagolsun çalıştığım icin ancak aksam neye bakabiliyorum hayırlı olsun alan arkadasa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…