• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Örgü Bebek örgü modeli arıyorum.

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

flamingo2754

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2009
470
7
96
Muğla
kızlar
şubatta doğacak oğlum kısmetse. ilk 3 ay için örgü pantolon, tulum, ve yelek gibi şeyler örmek istiyorum.internetteki modellerin açıklması hep 1 yaş bebekler için. 3 aylık bebek için kaç ilmek örmek gerekıyor falan bilmıyorum. etrafımda yardımcı olacak kimse de yok.
açıklamalı bir site önerirseniz veya, mesela pantolon için kaç ilmekle başlamak gerekir söylerseniz sevinirim.hatta örgülerimizi burdan paylaşalım ne dersiniz.

Son düzenleme:
merhaba canım bende şubatta doğum yapıcam.bir kaç parca bişey ördüm.64 ilmekle başlayıp ördüğüm yelek ilk 1-2 ay için.diğeri de 74ilmek ile boyundan başlamalı yelek yaptım oda 3 aydan sonra olur galiba.diğer yaptıklarım büyük oldu zaten.bide internette ararken ''açıklamalı yelek modelleri yada hırka modellleri vs.'' diye yazdım ve ''görsellerden'' gayet rahat buldum.hatta yakadan başlamalı yeleği tamamen internetteki açıklamalı modelden öğrendim.benımde soracağım kimsem yoktu internetten bayağı bişey öğrendim:))
blogcu.com
bu adres yardımcı olur belki.

ben bun abayıldım nasıl yapılıyor bu biliyormusun

tabikide biliyorum bn örgücüyüm kız ve erkeğe olabilecek bir model.zeminden başlanıyor .arttırılarak gidiliyor yeterli genişliğe gelince düz olarak örmeye devam ediyorsunuz..yakada bitiyor sonra süslemeler falan..takıldığınız bir yer olursa sorun..kolay gelsin..sizlerde ekleyin

Back