Bebek Odasına Eğlenceli Stickerlar

Evmanya_Eski

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2011
436
1
46
İstanbul
Bu senenin ev modasında en son duvar stickerları açık arayla öndeydi. Evimizin her alanında kullanabilir olmuştuk. Duvarlarımız şenlenmişti.

Bebeğimiz odası için de aynı durum söz konusu. Birbirinden şirin duvar stickerlarını bulmak da zor değil artık. Hatta daha da güzelleştiriyor ve sevimli hale getiriyor. Hem uygulaması kolay hem de güzel bu yöntemle evimizin en küçük bireyine ona özel bir oda hazırlayabilirsiniz.

Daha çok sevimli kahramanların moda olduğu dönemi de atlattık bu arada. Özlü sözler, uçaklar, arabalar, kelebekler, geometrik şekiller hava da uçuşuyor. Bana göre çizgi kahramanların dışına çıkılmalı artık.

Daha özgün ve yenilikçi olmak bebek odaları için de geçerlidir. Bebeğinizin odasının dekorasyonunda da farklılığa ihtiyaç olduğunu
düşünüyorum.

sprout_maize_main_img_crib1.jpg

çok güzel bende bebeğimin odasının duvarlarına farklı modeller yapıştırdım.antreyede küçük kelebek aynalardan almayı düşünüyorum.:76:değişik bir hava oluşturuyor....

Allah bana da bir bebek nasip ettiğinde bende mutlaka odasına bu etiketlerden yapıştıracağım

bebek odalarında çok renkli göz alıcı ayrıntılar kullanılmaması gerekiyor diye duymuştum :) Ama duvar stickerları o çok renkli süsleme olayını tarihe karıştırdı bence sade ve şık duruolar:) henüz bir bebeğim yok ama kendi yatak odamda bile kullanmayı düşünüorum..duvarda gördüğüm küçük çizik ve hatalı noktaların üstüne yapıştırarak kusurlarıda kapatabiliriz..çıkarandan Allah razı olsun :)

ben de oğlumun odasını funtosee çıkartmaları ile renklendirdim. aslında duvarkağıdı bakmıştım ama hiç biri içime sinmedi. en sonunda funtosee su altı dünyası çıkartma setini aldık ve eşimle birlikte tamamen el emeği ile ve büyük bir zevk ile odası bi anda değiştiriverdik. bebek odasına farklı bi hava katmak isteyenler ve bunu kendi zevklerine göre yapmak isteyenlere tavsiye ederim:)) çok eğlenceli oluo...

benim oğlum 1.yaşında, perdelerini Winnie the Pooh kahramanlarından seçtmiştim.Duvar stickerlarımızı da perdeye uygun Winnie the Pooh kahramanlarıyla süsledik.Etrafa minik çiçek ,kelebek ve arı figürleri de serpiştirdik.Hoş bir konsept oldu sanırım.Perde ve duvar süsleri uyumlu olursa gözü yormuyor , tavsiye ederim :3:

Back
X