Doğuma Hazırlık Bebek odası

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ahh bu çalışan annelerin zorlukları ben de çalışıyorum özel sektördeyim gerçekten üzücü mecburen ufacıkken bırakmak zorunda kalıyoruz yavrularımızı. Allahtan annemle ayn apartmandayız o bakacak nasipse o yüzden içim çok rahat. Sen de çalıştığın için her an sninle olmak istiyordur kıyamam.kardeş gelince alışır inşallah

İlk çocuğu ben kendim büyüttüm kızımda işe girmedim son 1 yıldır çalışıyorum ve evet özel sektörün zorlukları var. Bende sadece lohusalık kadar izin yapabileceğim mesela ama çalışmadan eşe destek olmadanda olmuyor bu devirde ne yapalım. Aynı sende ben gibi şanslısın o konuda, bende kendi evime çıkmak istiyorum ama sırf şuanda hamile olduğumu öğrendiğim için biraz daha bekliyorum

İlk çocuğu ben kendim büyüttüm kızımda işe girmedim son 1 yıldır çalışıyorum ve evet özel sektörün zorlukları var. Bende sadece lohusalık kadar izin yapabileceğim mesela ama çalışmadan eşe destek olmadanda olmuyor bu devirde ne yapalım. Aynı sende ben gibi şanslısın o konuda, bende kendi evime çıkmak istiyorum ama sırf şuanda hamile olduğumu öğrendiğim için biraz daha bekliyorum
kesinlikle canım bebişlere iyi bit gelecek için iki kişinin çalışması şart. Allah ailesinden uzak olanların yardımcısı olsun. Eve gelince yemeğin hazır olması bile büyük nimet hamileyken. Sen de sık dişini doğumdan sonra işe başlarken kendi evine çıkarsın. Eviniz müsaitmiş neyse ki dublex olması yönünden ama insan illaki istiyor arada kapısını kapatıp kafa dinlemek. Kızı büyütmüşsün ne güzel bebiş de sen de toparlanınca kurarsın düzenini yine.

bende evimde oturma odasını bozup, güneş alması ve geniş olması için çocuk odası yaptım, onlar için her şeyin en iyisi olmalı :)

6 aylığa kadar zaten yanınız da kalacak,ondan sonrası için de inşallah uyku düzenini ayarlarsanız bir kaç defa sadece karnını doyurmak için kalkacaksınız oda düzene girer büyük ihtimal.

bende evimde oturma odasını bozup, güneş alması ve geniş olması için çocuk odası yaptım, onlar için her şeyin en iyisi olmalı :)

6 aylığa kadar zaten yanınız da kalacak,ondan sonrası için de inşallah uyku düzenini ayarlarsanız bir kaç defa sadece karnını doyurmak için kalkacaksınız oda düzene girer büyük ihtimal.
bizim de öyle olacak oturma odasını tahsis edicem bebişime :))

X