Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebek odası

rashh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2007
17
0
86
İzmir
iyi akşamlar herkese bir haftadır bebeğimizin odasını hazırlıyoruz sizlerde hazırladınızmı?
ne kadar zevkli bi uğraşmış. ben pek işe yaramasamda koca göbeğimle sadece ortalıkta dolanıyorum.duvarlar boyandı dolaplar renk renk kağıtlarla kaplandı mobilyalar monte edildi. odaya giriyoruz sanki bambaşka bi dünyaya gelmiş gibi oluyoruz.rengarenk. sürekli içeri girip bakıyoruz eşyalarını seviyoruz.bebişi daha bi sabırsızlıkla bekliyoruz inşallah herkes bu duyguyu yaşar hiçbir eşyası giysisi olmasada olur yeterki sağlıklı ve mutlu olsun bebeklerimiz.

evet canım ya çok güzel bisey allah herkeze nasip etsin bende çok heyecanlanmıstım

Kesinlikle harika bir şey. Bende yeni yeni başladım hazırlamaya. Badana yapmıştık zaten bir kaç hafta önce. Geçtiğimiz Perşembe günü de mobilyalarımız geldi. Ama henüz yerleştiremiyorum çünkü mobilylar yeni olduğu için kokuyorlar. Havalansınlar 1 ay sonra da yerleştirmeye başlayacağım. Ama bu haliyle bile inanılmaz güzel geliyor gözüme. Allah inşallah hepimizin bebişlerinin sağlıklı ve mutlu bir şekilde o odalarda büyümesini nasip etsin.

çok güzel duygudur eminim bebeğin odasını eşyalarını hazırlamak Allah'ın izniyle bende cinsiyetini öğrenip başlasam yavaş yavaş.

BEBİŞİN ODASINI HAZIRLAYANLAR RESMİNİ KOYSUN
BiZLERDE GÖRELİM. ARKADAŞLARA FİKİR AÇISINDA YARDIMCI OLUR.

HAZIRLAMAYANLARDA BU LİNKTEN MOBİLYA BAKABİLİRLER.

Bu görsele ulaşılamamaktadır/Silinmiştir.

Link Silinmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…