Bebek odasi veya çocuk odasi fikir yardimina ihtiyacim var???

Turunculamba

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2011
655
112
Kizlar merhaba
İki yasinda bir oğlum var. Ona oda yapmak istiyorum. Bir kaç mağazaya baktim ,kirik beyaz bir oda beğendim .Yatagi duz yatak(komodin falan ekli değil) uç kapili dolabi ,bir de sifoniyeri var. Ucbucuk dört milyari buluyor. Ama kafam bi taraftan da ikea çocuk odalarında. Daha ikeaya bakamadim bakmak istiyorum. Bu konuda karisik kafam sizce ne yapmaliyim hangisi daha iyi olur????? Tavsiyeniz nedir.?

3-4 sene sonra takımınızı yenilemeyi düsünmüyorsanız imkanınız varsa ve yeriniz müsaitse komodin çalışma masası ve hatta kitaplığıda olan bir takım tavsiye ederim okula başladığında mutlaka masa gerekecek ilave alınacak masa aldığınız takıma uymayabilir ikea alırsanız parca parca tamamlama imkanınız olabilir.

3-4 sene sonra takımınızı yenilemeyi düsünmüyorsanız imkanınız varsa ve yeriniz müsaitse komodin çalışma masası ve hatta kitaplığıda olan bir takım tavsiye ederim okula başladığında mutlaka masa gerekecek ilave alınacak masa aldığınız takıma uymayabilir ikea alırsanız parca parca tamamlama imkanınız olabilir.
IKEA sürekli ayni parçaları üretiyor değil mi???ilerde takimi tamamlamak daha mantikli gibi.diğerinde ekstra masa alinacak yada kitaplik o zmn uyumsuzluk olur sanki???diğer takimsa ikeaya gore daha sağlam ve hoş gibi.çok kafam karisik.tam isabet karar vermeliyim??? Kizlar hadi lütfen daha çok cvp istiyorum .fikirlerinizi ihtiyacim vaaaartesekkurler cnm .

Bence ikea kalitesiz ve sağlam değil gibi duruyor ben de şöyle bir bakmıştım.

Durum varsa ilerde büyüyebilen beşik alabilirsin ama kitaplık, masa için daha erken olabilir. İlerde çocuğun beğenmeyebilir veya çok güzel şeyler çıkıyor, sen sıkılabilirsin. Zaten genelde beşikler kırık beyaz. Uyumlu olabilecek parçalar bulursun ilerde takım olmasa bile.

Ben cicili bicili değil de düz ve sade modelleri beğeniyorum ilerde de uyumlu şeyler ekleyebiliriz.

Kizlar merhaba
İki yasinda bir oğlum var. Ona oda yapmak istiyorum. Bir kaç mağazaya baktim ,kirik beyaz bir oda beğendim .Yatagi duz yatak(komodin falan ekli değil) uç kapili dolabi ,bir de sifoniyeri var. Ucbucuk dört milyari buluyor. Ama kafam bi taraftan da ikea çocuk odalarında. Daha ikeaya bakamadim bakmak istiyorum. Bu konuda karisik kafam sizce ne yapmaliyim hangisi daha iyi olur????? Tavsiyeniz nedir.?
Kuzum ikea ürünleri tek kullanımlık gibi oluyor.. Tekrar söküp kurunca ilk şekline dönmüyor...
Birde genelde sunta kullanılıyor mdf olan mobilyaları tercih et bence daha sağlam ve kaliteli oluyor :super:
Nerde oturuyorsun bilmiyorum ama masko gibi yada modoko gibi mobilyacılara bakabilirsin hem fakir alırsın hem fiyat :KK59::KK6:

Screenshot_2016-05-15-11-06-54.png

Böyle bir şey olabilir

X