• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek odası takımı hk.da yardım

meoww

bebeğim♥
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2012
1.083
1
46
İstanbul
kzlar bebek odası almaya karar verdk.:52:
aslnda tek karyola bile bakabiliriz :26:
yani en ucuzundan bi oda takımı alırsam kaç yıla kadar kullabilirim?
ve de bana 1000 tl ye kadar olan takmlardan bilginiz varsa yardmcı olabilir misinz?
kredi kartımız yok ve peşin olarak alıcaz.
istanbul anadolu yakasnda oturuyorum.
nolur yardmcı olun :25:

Daha odayı almadım, tam olarak bilgim yok ama Modoko'da hem uygun fiyatlar hem de çok çeşit var diye biliyorum canım.

yaaa evt bizm burnumuzun dibi.eşime de sordum fiyatları nasl bilmiyorum dedi oranın.
en kısa sürede gidip dolaşmak var.
alabilirsem oda,alamazsam karyola alıcam.
normalde eltmden alıcaktm,vazgeçtm.imkanım varken kendim alıcam.
teşk.ederm cnm sağolasn.

yaaa evt bizm burnumuzun dibi.eşime de sordum fiyatları nasl bilmiyorum dedi oranın.
en kısa sürede gidip dolaşmak var.
alabilirsem oda,alamazsam karyola alıcam.
normalde eltmden alıcaktm,vazgeçtm.imkanım varken kendim alıcam.
teşk.ederm cnm sağolasn.

Bence orada her bütçeye göre bir şeyler vardır. Bulacağınıza eminim. Çünkü internetten baktığımda 750-800'e bile demonte mobilyalar görmüştüm. Mutlaka bulursunuz. Güle güle kullansın güzel kızın :)

modokodan 1000 tl ye takımbulman çok zor ...anca karyola alırsın neden dersen 3-4 ay önce baya bi gezdim oraları arkadaşım için
internetten araştır maltepede bi yer varmış orası cok ucuzmuş arkadaşım ordan almıştı yatağıda buyuyen falan dolabı gayet geniş kullanışlı bi oda kendisine ulaşamadım adres oamak için ama bilginde olsun alınca sölerim numarası

Son düzenleme:
ve de bana 1000 tl ye kadar olan takmlardan bilginiz varsa yardmcı olabilir misinz?

hadi gözün aydın canım sen çok istiyodun . oraları bilemiyorum ama bizim burda uygun beşik ve dolbı var 750 ye felan geliyo fiyatı

Hem uygun hemde takım istiyossan bencede Ikea 'ya bi bak mutlaka . Bende orda alıcam karyolasını ve gardırobunu ,yatağının içine nevresimlerini yatağını cibinliğide ordan alıcaz hatta. bide çok şık ve aşırı kaba mobilyalar değil ordakiler tavsiye ederim. İlkk etapta internet sitesinden de bakabilirsin ama yanına gidip görüp dokunmak daha güzel tabi :)

kzlar dün gittim ikeaya,hiç de uygun değil ayrıca modellerini de sevmedm.yoksa orası da burnumun dibi :26:
ama biri daha söyledi modoko pahalı diye.üsküdarı önerdi.

kzlar dün gittim ikeaya,hiç de uygun değil ayrıca modellerini de sevmedm.yoksa orası da burnumun dibi :26:
ama biri daha söyledi modoko pahalı diye.üsküdarı önerdi.

Fetih mahallesinde çamlıca mobilyacılar sitesi var oraya gittim, tek tek bütün mağazaları dolaştım. Oralara bakınca İkea bedava geliyor yani :) Modokoyu da pahalı olarak biliyorum ama hiç gezmedim. Benim sorduğum yerlerde mi bi terslik var bilmem ama sadece büyüyen karyolalara bile 750 TL civarı fiyat istediler. Aklında bulunsun...

slm canım ben kızıma almıştım takım olarak karyolası filan ahşap olup büyüyenlerden içinde birkez olsun yatmadı zaten 6 yaşına gelincede bunlar bebek takımı dedi genç takımı aldırdı bize belki seninki yatar bilemiycem

Hem uygun hemde takım istiyossan bencede Ikea 'ya bi bak mutlaka . Bende orda alıcam karyolasını ve gardırobunu ,yatağının içine nevresimlerini yatağını cibinliğide ordan alıcaz hatta. bide çok şık ve aşırı kaba mobilyalar değil ordakiler tavsiye ederim. İlkk etapta internet sitesinden de bakabilirsin ama yanına gidip görüp dokunmak daha güzel tabi :)

bende gunlerdır bunu merak edıordum:) neredn alcaksıznız annelr mobılyaları dıye ,ıkeadan alıcam fıkir danışayım dıyordum:) yatak dolap bıde 6lı şıfonıe alıcam ınşallah

Sen şimdiden bebek sallamayı kafaya koyduysan Allah yardımcın olsun derim. Ben Allah izin verirse sallamayı düşünmediğimden bu karyolayı aldım.

bebekler anne karnında amniyo sıvısının içerisinde bile hafifçe sallanırlarmış ve öyle uykuya dalarlarmış.
bilmiyorum doğduktan sonra sallayp uyutmak ne kadar doğru ama inan ikeadakiler gerçekten kütük gibi:120:

çetmenden almanı tavsiye ederım hem uygun seyler var hem pesin fiyatına taksit bile yapıolar ben aldım cok memnunum ve en 7 yıl kullanıcamı dusunuorum

başlığınızı görünce korktum konunun açıldığı yere baktım aralık anneleri yazıyor, sonra daha da korktum kadıncağızın başına bişey geldide heralde acil bi cevap bekliyor dedim..

konuyu okuyuncada şaşırdım ne kadar da acilmiş öylee, gecenin 11'inde koşa koşa gidip alsaydınız nöbetçi mobilyacı bulamadınız mı

cnm erol mobilya var bende netten kardeşime yatak odası bakarken gördum sımdı senın içinde baktım 1000 lirayada var bebek odası

Back
X