Bebek Çocuk Odası Dekorasyonu Bebek Odası Takımı Almak?

atessila

Kuşkunun olduğu yerde, özgürlük vardır.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2014
932
2.010
Arkadaşlar merhaba. Nasip olursa Haziran sonunda doğumum olacak. Size danışmak istediğim şey bebek odası takımı almak mantıklı mı sizce? Yaş 31 olunca, ikinci bebeği de 1buçuk sene ara verdikten sonra düşünüyorum. Almayı düşündüğüm takımın linkini aşağıya kopyaladım. Ben beşiği büyüyebilen değil de sadece beşik olarak almayı düşünüyorum. Alırsam eğer 3 kapılı gardrop, beşik ve şifoniyer alacağım. Bu haliyle fiyatı 3100. Büyüyebilen beşik alırsam 3900 oluyor. Merak ettiğim şey bebekken alınan oda takımları ileride de kullanılıyor mu? Yani şimdilik sadece beşik alıp ileride çocuk odası almak daha mı mantıklı olur? Haliyle bir de kiracıyım, oradan oraya taşınırken yıpranırsa diye de korkuyorum. İkinci çocuğu da düşündüğüm için beşikle idare edip, sonrasında bir şey almak mı mantıklı olur? Kızlar çıkamadım işin içinden. Nolur bana bi akıl verin :)

http://www.bellona.com.tr/panel-mobilya/bebek-odasi--grubu/venturo-bebek-odasi-takimi

kiracıysanız oda almayın bence.Hatta ev sahibi olsanız bile gereksiz bulmuşumdur hep.Bir beşik alın,dolap da olabilir.Sonrasında dolaba uygun olacak şekilde yatak ve komidin alırsınız tamamdır.Ben öyle yaptım.Belki hevesle almak isteyeceksiniz ama inanın gereksiz.Bu bebek illa ki büyüyecek

8 sene önce büyük kızım için aldım takım. Büyüyen beşikli. Aldığım evden kendi evimize taşıdım. Kardeşi oldu, ikisi aynı odada, beşikte kardeşi, ikiz yatakta büyük kızım yattı. 3 sene sonra tayinim çıktı, yine taşıdım. Beşiğin büyüyen fonksiyonunu kullanmadım. Normal beşik alabilirmişim bugün düşününce. Beşiği birine verdim sonra. İki tane ikiz yatak ve takımın gardrobu ile şifonyerini kullanmaya devam ettik.
Sonra yine tayinim çıktı. Yine taşıdım. 1 sene sonra kendi evimi aldım yine taşıdım.
Küçük kızımın odasında o takımın gardrop ve şifonyeri, tülü kullanılıyor hala. Küçük kızım 5 yaşında. En az 6-7 sene daha kullanırım sanki. Peri kızı motİfli bir takım idi. Genç kızlığa adım atarken değiştiririm.

Bence almak mantıklı özet olarak :KK69:

kiracıysanız oda almayın bence.Hatta ev sahibi olsanız bile gereksiz bulmuşumdur hep.Bir beşik alın,dolap da olabilir.Sonrasında dolaba uygun olacak şekilde yatak ve komidin alırsınız tamamdır.Ben öyle yaptım.Belki hevesle almak isteyeceksiniz ama inanın gereksiz.Bu bebek illa ki büyüyecek
Teşekkür ederim cevabınız için. Mağazada görünce hemen alıp çıkasım geldi, dediğiniz gibi çok hevesleniyor insan :) Ama halihazırda bekarlıktan kalma 10 ay bile kullanmadığım bir 3 kapılı gardrobum var. Bir beşikle yetinebilirim sanırım.

8 sene önce büyük kızım için aldım takım. Büyüyen beşikli. Aldığım evden kendi evimize taşıdım. Kardeşi oldu, ikisi aynı odada, beşikte kardeşi, ikiz yatakta büyük kızım yattı. 3 sene sonra tayinim çıktı, yine taşıdım. Beşiğin büyüyen fonksiyonunu kullanmadım. Normal beşik alabilirmişim bugün düşününce. Beşiği birine verdim sonra. İki tane ikiz yatak ve takımın gardrobu ile şifonyerini kullanmaya devam ettik.
Sonra yine tayinim çıktı. Yine taşıdım. 1 sene sonra kendi evimi aldım yine taşıdım.
Küçük kızımın odasında o takımın gardrop ve şifonyeri, tülü kullanılıyor hala. Küçük kızım 5 yaşında. En az 6-7 sene daha kullanırım sanki. Peri kızı motİfli bir takım idi. Genç kızlığa adım atarken değiştiririm.

Bence almak mantıklı özet olarak :KK69:
Linkini gönderdiğim takım da sağlam görünüyor. Belki sizin gibi uzun ömürlü de kullanabilirim, onu alırsam. Daha vaktim var, sanırım biraz düşünüp ona göre alışveriş yapmak daha mantıklı olacak. Çok teşekkür ederim vakit ayırdığınız için.

9 yaşında yeğenim var, doğmadan önce aldıkları oda takımını kullanıyor şu an. Beşiği büyüttüler, yatak oldu. Bir 3-4 sene daha kullanır tahminimce.

Teşekkür ederim cevabınız için. Mağazada görünce hemen alıp çıkasım geldi, dediğiniz gibi çok hevesleniyor insan :) Ama halihazırda bekarlıktan kalma 10 ay bile kullanmadığım bir 3 kapılı gardrobum var. Bir beşikle yetinebilirim sanırım.
Bunu görmeden alınabilir ben aldım diyecektim ki gardrop varsa beşik yatak yeter

Park yataklar bile güzel içine kaliteli yatak koydunuz mu oluyor

Naçizane tavsiyem alt açma yeri alın çooook rahat

Yigenime almistik dogdugunda cilekten yatak odasi takimi su ana 8 yasinda ve hala severek kullanjuor ayrica begendigin yatak odasi takimi da cok tatli ve cok sık ben olsam alirdim sanırım yatagi büyüyor bence al alinan alindigi ile kaliyor hem bebek hem cocuk odasi gibi senin begendigin bu takim bu arada simdiden tebrik ederim tatlim

Eğer bir gün benim bebeğim olursa, beşikle idare edip ilerde oda almayı düşünüyorum, biraz büyütüp kendi odasını kendisi seçsin istiyorum. Nasip kısmet. Kiracıysanız beşik almanız daha iyi olur bence.

Ayrıca oda da çok tatlıymış :KK37:

Ama bu çok güzel ya. :) Kuzenimde böyle almıştı, ve uzun süre kullandı :) Şimdi onu atıp baza alıcam dolapla şifonyeri kullanacağım diyor. Ben çok heves ediyorum ben olsam alırım.

Çok teşekkür ederim cevaplarınız için :) Şu an daha da netleşti kafam :)

Vala maddi imkanin varsa al cnm..ben tayinciyim ve suan bulundugum evde odam yok baska onun icin almadim vazgecmedim erteledim..
Babytech besigini aldim bende park besik olarak geciyor ama beyaz tahta yanlari cubuklari plastik gibi basini carptiginda acitmamasi icin..
Bence dolabinida al besiginide al sifonyerinide al..kim diyo kullanilmiyo anlamiyorum bu mantigi biz yatak odamizi gun icinde kullaniyormuyuz o zmn yatak odasida almayalim..
Onunda bi duzeni olsun esyalari duzenli toplu dursun ..bo dolap bi besik al diyolar oda gereksiz eee sifonyer mi fazla :) ki ne kdr gerekli oldugunu goruceksin o sifonyerinin ..
Takim cok guzel anladigim kadariylada kiz bebegin olucak bi pempis avize bi hali tam besiginin oldugu yerede duvar kagidi yapicaksin country tarzi cicekli falan harika olur harikaaa:)
Ztn bi mobilyanin hakki 5-6 yıl insan sıkılıyor sonra o zmnda cocuk odasi alma genc odasi al diyenler olucak ee oldu cocuga direk yatak odasi alalm masraf olmasin evlendiginde bile kullansin:):)
Bak doguya tayinimz cikicak bizim orda muhakkak alicam kizima odasini suan 4 ayligiz her bi esyasi bi yerde kendi tuvalet aynami bosalttim esyalarini ona koydum dolabi birak sifonyeri koyucak yerim yok o yuzden alamiyorum suan...ztn en fazla 8.ayinda falan ayirman lazim odasini o zmnda nerede yaticak bu cocuk..eger icinde varsa al ama olsada olur olmasada olir diyosan sen bilirsin ..
Bu arada kendi evinde oturdugunda da esya deformasyona ugruyo ki tasinirkende kimse esyalari ata ata tasimiyor..ben alman taraftariyim sadece sen dgl imkani evi musait olan herkes almasi taraftariyom oda bi birey ve bi odasi olmasi sart..(bnm fikrim:)

Ben de dogmadan buyuyebilen yatakli oda takimi aldim sizin sectiginize benzer beyaz sade bir model. Ayrica ikeadan bir de oyuncak dolabi aldim yani yetmedi bile :) su an 3 yasinda yaza buyutecegiz yatagini. Bence cok gerekli. Oda takimi olmasa Onca giysiyi ivir ziviri nereye doldururdum bilmiyorum. Zaten 6 aylik oldugundan beri kendi odasinda yatiyor. Daha da once ayirirdim uyku problemi olmasaydi.

Ben oğlumda büyüyen beşikli oda takımı almıştım. Altında dadı yatağı da vardı. Bir de kızım oldu şimdi ikisi aynı odada yatıyor. Biri beşikte diğeri alttaki dadı yatağında :KK66: alırsan dadı yataklı bir model al ki ileride ikisine de iki tane tek kişilik yatak olsun. Bence almak mantıklı. Uzun yıllar kullanılıyor.

İkinci bebeği düşünüyorsanız
söylediğiniz gibi beşikle dolabı ve şifonyeri alırsınız
ilk bebeğiniz ikinci olana kadar büyür kardeş gelince ona bir yatak alırsınız
küçükte beşiğinde yatar

park yatak alın beşik almayın bence. Ben oda aldım ama pişman oldum üstelik çocuklarımın arası iki yaş bile yok. İlk iki sene sizinle aynı odada kalması çocuk için daha iyi güven duygusu oluşması için.Hatta üç yaşa kadar aynı odada park yatagında yatabilir. Daha sonra gönlünüze göre bir oda alırsınız. Çocuk doğmadan neye ihtiyacınız olacagını anlayamıyorsunuz. Ben büyüyen beşik ve sepet beşik almıştım gardrop ve şifonyeriyle takım. Ama neredeyse üç sene hiç kullanamadım. Ahşap beşikten düşme tehlikeside var çocuk ayaklanınca tırmanıyor. Siz bilirsiniz tabi ama en iyisi park yatak. En son üçüncü beşik olarak park yatak aldım dünya varmış dedim :) Birde istediğiniz heryere götürebiliyorsunuz katlayınca ufacık çanta kadar oluyor.

Arkadaşlar merhaba. Nasip olursa Haziran sonunda doğumum olacak. Size danışmak istediğim şey bebek odası takımı almak mantıklı mı sizce? Yaş 31 olunca, ikinci bebeği de 1buçuk sene ara verdikten sonra düşünüyorum. Almayı düşündüğüm takımın linkini aşağıya kopyaladım. Ben beşiği büyüyebilen değil de sadece beşik olarak almayı düşünüyorum. Alırsam eğer 3 kapılı gardrop, beşik ve şifoniyer alacağım. Bu haliyle fiyatı 3100. Büyüyebilen beşik alırsam 3900 oluyor. Merak ettiğim şey bebekken alınan oda takımları ileride de kullanılıyor mu? Yani şimdilik sadece beşik alıp ileride çocuk odası almak daha mı mantıklı olur? Haliyle bir de kiracıyım, oradan oraya taşınırken yıpranırsa diye de korkuyorum. İkinci çocuğu da düşündüğüm için beşikle idare edip, sonrasında bir şey almak mı mantıklı olur? Kızlar çıkamadım işin içinden. Nolur bana bi akıl verin :)

http://www.bellona.com.tr/panel-mobilya/bebek-odasi--grubu/venturo-bebek-odasi-takimi

öncelikle sağlıkla kucağınıza alın bebişi odasına gelince bence geresiz yatağı 0 6 yaş gurubundan al uzun ömürlü olsun bebekler çabuk büyür dolap 2 bilemedin göz yeter

Gereksiz diyenler olmuş yalnız bebeğin yfak tefek onlarca eşyası oluyor ve şifonyer çok ama çok gerekli. Ben bu takımın çok benzerini aldım basından beri bebeğim odasında yatıyor eşyaları düzenli ve ben odasında kendimi mutlu hissediyorum çünkü çok huzur verici oluyor bebek odaları. Bence almalısın imkanın varsa. Gelip geçici bir modelde değil üstelik yatak zaten büyüyor şifonyerin üstne ayna dolabını söylemeye gerek yok normal bir üçlü dolap boyutunda nesi boşa gidecek üniye kadar kullanır eğer isterse tabi yenilerim ama kısa süreli veyahut kullanılmayan eşyalar değil kesinlikle

Bir hevesle alındıktan sonra pişman olmak çok muhtemel...

Ben de çok heves etmiştim, bütçem olsa hemen alırdım.hatta alamadık diye çok üzülmüştüm.

Ama şu an oğlum 10 aylık ve iyi ki öyle bir takım almamışım diyorum. Kendi evim olduğu ve büyük bir bebek odası olduğu halde kullanışlı olmazmış bizim için.

Kimisi anne yanında uyumak istiyor, kimisi sallanarak... Gece çok kalkan bir bebek olursa, kendi yanında yatırmak isteyebilirsin belki. Bu durumda da emmeyi bırakana kadar kullanılmayacak oda, yaklaşık 2-3 sene... E o yaştan sonra da normal çocuk odası alırsın.

X