How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Bebek Beslenmesi Bebek odası sıcaklığı.

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Asude05

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2009
75
1
86
Amasya
Arkadaşlar evim sobalı oda sıcaklığı bebek doğduktan itibaren 25-26 dereceden aşağı düşmüyor.

Şuan 2.5 aylık üstelik üzerine Zıbın-Çıtçıtlı bady- Penye-Örme Hırka + Penye battaniyeye sarıyoruz. Tabi uyurken birde ayrıca Battaniye örtüyoruz.

Bizler yanıyoruz evde, çocuğumda bronşit oldu öksürüyo, burnu akıyo. Acaba bunun oda sıcaklığının fazla olmasıyla ilgisi varmı? Yoksa sıcaklık iyimi? Üşür diyede korkuyoruz haliyle tabi.

ayy canim naptiniz siz yaa..çocuk fenalik geçirir..isilik döker..ayrıca çok çabuk hasta olur..zaten hasta olmuşş
neden bukadar sıcaga aliştirdinizilerde çok zorlugunu çekersiniz ayrıca oda sıcakligıda gayet iiyi
üşürdiye korkmayın canim çok sakındıgınız için bebegin hasta olmuş dr lar bile sen nasil giyiniyorsan sadece bir kat fazlasini giydirin diyor..bundan sonra sakın yapmayin siizn iyiliginiz için..

canım hem oda çok sıcak hemde çok giydiriyorsunuz daha çabuk hasta olur
bizim 22 23 derece sürekli bende 1 badi altına ya kilotlu çorap yada ayaklı alt üstünede dış giysi bu kadar.uyurken üzerine battaniye kalkıncada penye battaniyesine sarıyorum

çok sıcak değilmi 18-22 arası benim bildiğim bizimki öyle erkek bebek çok ateşli olurmuş öyle dedi doktor ben bir çıtçıtlı bady bir penye giydirip battaniyeye sarıyorum o halde bile isilik yaptı çokterliyor..

canım evimiz 24 derece bazen 25 oluyor..ben sadece alt üst pijama giydiriyorum uyanınca da penye yelek..üstelik sobalı gibi kaloriferleri tümden bi kapatıp bi açıyoruz çok yandığı için..çok sarmaladım hasta etmedik çok şükür

Ben doktorumuza sormuştum, 22 dereceden fazla olmamalı demişti. Bu denli sıcaklık bebeği hasta etmez mi ya! Yazık yavruma... Hem bu kadar sıcaklık, dışarı çıktığında daha da hasta olmasına sebep olabilir. Sıcağa alışmışsa eğer birden düzenini değiştirmeyip yavaş yavaş azaltsanız giysileri ve sıcaklığı daha iyi olur gibi geldi bana.

ay inanamıyorum ben 23 derece sıcaklıkta sadece bir çıtçıtlı atlet ve pijama giydiriyorum çogu zaman pijamayı da çıkarıyorum.çok kalın giydirmişsiniz bebek soğuktan değil terleyip sogumaktan hasta olur.terlemeyeceği şekilde giydirin odadan çıkarken yelek falan giydirirsiniz..

cok sıcak cocuga yazık hem cabuk hasta olur hem ısılık doker yawrum. bızım oda 24 derece uzerınde ınce cıtcıtlı badı atlet nıyetıne ve alt ust zıbın takımı war. uyurken uzerıne hafıf kalınca bı battanıye serıyorum kalkıncada ınce yelegını gıydırıyorum sırtını tutsun dıye.

o ne yaaaaa çatlar çocuk bebeğe önce insan gözüyle bakacaksınız onunda sizin kücük modeliniz oldugunu unutmayacaksınız siz evde ne giyiyorsanız bir kat fazlasını ona giydireceksiniz okadar bu genel kurak oda sıcaklığı 22 derece uygundur yapma bebeğe okadar ya yazık bide battaniyeyey sarıomuss yazık yavruyaaa

Dün dr a gitmiştim bunuda sordum, oda sıcaklığım 24-25 ten aşağı düşmüyor ve üzerindede hemen hemen bunlar var dedim.

Aynen şunları söyledi;

Sıcalık 24-25 derece iyi ama üzerindeki battaniye fazla ve ayrıca uyurken yorgan felan gibi şeyleri örtmeyin sadece 1 battaniye yeter.

Ben anlayamıyorum biri 22 yeter diyo diğeri 24-25 kime inanacaz alsanaalsanasmile

bizim evde 24- derece.. canım ben çıçıtlı bady üstünede pijama takımı..
yatarken polar battaniye..ve kalktığında hiçbirşey giydirmiyorum..
çok şükür hastalanmadı..
bu aralar diş çıkarıyoruz ve çokda terliyoruz tek kat giydirmeyi düşünüyorum...

benim doktorum 22-23 derece demişti. Evimiz de aynen öyle. Zaten tüm kaynaklar da öyle diyor. Alttan çıtçıtlı badi, penye atlı üstlü takım. Uyanınca giydirdiğim penye yeleği yarım saat sonra çıkarıyorum. Örme yeleği evde hiç giydirmedim. Battaniyeye sarmayı 1 hafta sonunda bıraktım. Her gün de dolaştırırım. 2 günde bir gece uyutmadan yıkarım. Ben hasta oluyorum da o hiç olmadı çok şükür. Sıcağa alışırsa normal sıcaklıkta üşür hasta olur, yazık etmeyin. 2,5 aylık o kadar küçük değil.

Back