Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebek odası mı - park yatak mı ?

oyunbozan8

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2013
209
14
118
aslında daha çok erken ama şimdiden bir karara varmak istiyorum sevgili anne olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
süslü cicili bicili bir oda mı yaptırsam ya da alsam diyorum o yatakları ne kadar süre kullanabiliyoruz ?
yoksa bir park yatak, şifonyer falan alıp odayı o şekilde mi düzenlesem ki park yatakta kaç yaşına kadar yatabiliyor çocuk ?
birde ev tipi ana kucağı almayı düşünüyorum kullanışlı mı ? önerisi fikri olan lütfen beni aydınlatırmısınız hangi yatak daha avantajlı ne kadar süre kullanırım kararsız kaldım.

Ben yatak odama ufak beşik almıştım, bir de bebek odamız var.Ufak beşiği 4 ay kullandım,sonra diğerine mobilya olana geçtik. 19 aylık olacak onda uyuyor hala. Büyüyebilen beşik bizimki, uzun seneler kullanırız sanırım. Park yatak çok öneren olmuştu ama görüntü olarak hoşuma gitmemişti,pişman da değilim almadığıma

Park yatak da aldım bebek odası da hazırladım.
2 yaşına kadar pak yatakta yattı yaklaşık 6 aydır da odasında büyüyebilen karyolasında yatıyor.
Ben uzun süre aynı odayı paylaşmak istediğim için yatak odasına park yatak almıştım, 3 yaşına kadar rahatlıkla park yatakta yatabilir.
Eğer erken dönemde odasında yatıracaksanız karyola almanız daha iyi, alırkende mutlaka korkuluğunun asansörlü olmasına dikkat edin.
Birde eğer çocuk odanız müsaitse kendiniz için bir çekyat koyun, zira hasta olduğunda tuvalet eğitimi sürecinde yanında kalmanız gerekebiliyor.
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Valla ben çoook güzel bi oda yaptırdım. Dolap şifoniyer karyola ve dekoratif raf. Çoook memnunum ve de cok daha şık duruyor. Aldıgımız yatakta 6 yaşına kadar kullanılabilir deniyordu. Zaten karyola 150*70 . Büyük yani. Zaten 6 yaşa kadar başka bebek olmuş olursa büyüğe başka yatak alınır, küçük de ufak yatağı kullanır

Ben sallanan besik ve park yatak aldim simdi bakıyorum besik bosuna alınmıs park yatak kullanisli ve 3 yasına kadar kullanılabilir

bebek odası da aldım park yatakta.bebek odasının beşiği büyüyor aynı zamanda.
ama en fazla park yatağı kullandım.yaklaşık 2.5 yaşına kadar kullandı.
en büyük avantajı hafif olması her yere taşınması.
normalde mobilya beşikler ağır olduğu için ve de büyük olduğu için yatak odasına da taşınamıyor.
park yatağını kendi odamıza koymuştum.geceleri hiç yanımıza gelmezdi o yüzden.
haliyle hiç yanımızda uyumadığı için odasını ayırmakta kolaylaştı.

öncelikle hayırlı olsun.
kızım doğmadan önce sepet yaptırmıştık, çok kullanışlı değil ancak birkaç ay kullanılıyor, ev tipi ana kucağı çok işe yarıyor, hafif olduğu için her yere götürebiliyorsunuz, ben park yatak almıştım, portatifti. her odaya rahatça kurabiliyordum. onu epeyce kullandık. düşme korkusu olmadan içinde rahatça bırakabiliyordum.
ama en kullanışlısı hangisi oldu derseniz, ben de ev tipi ana kucağı oldu.
bir de sormamışsınız ama yine de yazmadan geçemedim, mama sandalyesi olmazsa olmazımdı.

ben parkyatak altım
kızım 3 yaşına kadar rahatça kullandı
sonrada direk genç odası tarzı ama biraz daha çocuksu bir takım aldım
3 yaşından beri (7 YAŞINDA)
şuan aynı yatağı kullanıyor
bebek odasınında ömrü 3 sene
sonra karyolası küçük gelicek
ve odayı yenilemen gerekecek

o kadar hızlı büyüyorlarki
her yaş için düşünüp alışveriş yaparsan
maddi külfeti çok olur

oğlum 3 yaşında hala park yatakta yatıyor, bence park yatak kullanışlı, muhtemelen 1 yıl sonra oda düzenine geçeceğim

konuya cevap yazan arkadaşlar bebek odalarınızın fotolarını veya markalarını paylaşır mısınız? Ankara'da kaliteli bebek mobilyasını nereden alabilirim bilmiyorum.

kafam o kadar çok karışık ki..fikirleriniz bana ışık tutacaktır...herkes park yatak çok kullanışlı diyor..ben de onların tiplerini beğenmiyorum..beyaz karyolalar çok daha güzel görünüyor..hangisini almalı veya ikisini de almalı mı bir türlü karar veremedim..

ilk oğlum için beyaz mobilya beşik, 2. oğlum için yer olmadığından kendi odama koymak için mecburen park yatak aldım. kesinlikle mobilya beşikler daha şık, daha geniş, daha güzeller

Arkadaslar merak ettigim bir konu var. Ben de park yatak almayi dusunuyorum. Ama cocugu icine biraktiginda, hareketli bir cocuk saga sola sallana sallana yatagi devirebilir mi? Mobilyayi deviremez ama park yatak daha hafif oldugu icin icinde sallanan bi cocuk olunca devrilcekmis gibi dusunuyorum...

Merhabalar;
bende park yatak mı diye düşünenlerdenim, çünkü evimiz küçük ve bebek odamız yok . O yüzden Park yatak mantıklı geldi bana ama yine de emin olamadım.

Karyola yatakları 120 cm kadar olanlarında kaç yaşına kadar yatırabılırız?

teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…