- 20 Ocak 2013
- 209
- 14
- 118
- Konu Sahibi oyunbozan8
-
Valla ben çoook güzel bi oda yaptırdım. Dolap şifoniyer karyola ve dekoratif raf. Çoook memnunum ve de cok daha şık duruyor. Aldıgımız yatakta 6 yaşına kadar kullanılabilir deniyordu. Zaten karyola 150*70 . Büyük yani. Zaten 6 yaşa kadar başka bebek olmuş olursa büyüğe başka yatak alınır, küçük de ufak yatağı kullanıraslında daha çok erken ama şimdiden bir karara varmak istiyorum sevgili anne olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
süslü cicili bicili bir oda mı yaptırsam ya da alsam diyorum o yatakları ne kadar süre kullanabiliyoruz ?
yoksa bir park yatak, şifonyer falan alıp odayı o şekilde mi düzenlesem ki park yatakta kaç yaşına kadar yatabiliyor çocuk ?
birde ev tipi ana kucağı almayı düşünüyorum kullanışlı mı ? önerisi fikri olan lütfen beni aydınlatırmısınız hangi yatak daha avantajlı ne kadar süre kullanırım kararsız kaldım.
aslında daha çok erken ama şimdiden bir karara varmak istiyorum sevgili anne olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
süslü cicili bicili bir oda mı yaptırsam ya da alsam diyorum o yatakları ne kadar süre kullanabiliyoruz ?
yoksa bir park yatak, şifonyer falan alıp odayı o şekilde mi düzenlesem ki park yatakta kaç yaşına kadar yatabiliyor çocuk ?
birde ev tipi ana kucağı almayı düşünüyorum kullanışlı mı ? önerisi fikri olan lütfen beni aydınlatırmısınız hangi yatak daha avantajlı ne kadar süre kullanırım kararsız kaldım.
Ankara da bebe de marche var oranın mobilyaları güzel.ama başka biryer bilmiyorum canım.konuya cevap yazan arkadaşlar bebek odalarınızın fotolarını veya markalarını paylaşır mısınız? Ankara'da kaliteli bebek mobilyasını nereden alabilirim bilmiyorum.
kafam o kadar çok karışık ki..fikirleriniz bana ışık tutacaktır...herkes park yatak çok kullanışlı diyor..ben de onların tiplerini beğenmiyorum..beyaz karyolalar çok daha güzel görünüyor..hangisini almalı veya ikisini de almalı mı bir türlü karar veremedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?