Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebek odası ile ilgili kafam çok karışık

berrenisan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2010
201
6
118
ilk bebeğim olacak hayırlısıyla erkek bekliyoruz.yatak odasınına beşik alacam yanımda yatsın diye 2 yaşına kadar anneyle yatması gerekiyormuş,
Bebek odalarına çok özeniyorum boş odam var şöyle beyaz mobilya mavi halı ,perde hayal kuruyorum,bir yandan düşünüyorum boşunamı almış olucam odayı hiç kullanmazmıyım ilerdemi alsam diyorum tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum

ilk bebeğim olacak hayırlısıyla erkek bekliyoruz.yatak odasınına beşik alacam yanımda yatsın diye 2 yaşına kadar anneyle yatması gerekiyormuş,
Bebek odalarına çok özeniyorum boş odam var şöyle beyaz mobilya mavi halı ,perde hayal kuruyorum,bir yandan düşünüyorum boşunamı almış olucam odayı hiç kullanmazmıyım ilerdemi alsam diyorum tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum

Evet benim de erkek bebeğim var.Şu anda 7 aylık.Geceleri yanımızda yatıyo,aynı şekilde beşik koydum odama.
Ama ben oda takımıda almıştım.Boşuna almış olmazsınız bence.Sonuçta bebeğinizin odası orası.Bebeğimi orda emziriyorum,orda oyun oynuyoruz.Orda eşyaları var.Kıyafetleri orda.
Bence alın sizde.Pişman olucağınızı sanmıyoruum

ben de anne olcam ilk kez kısmetse.yaptığım araştırmalardan sonra (:) odasını hazırlayıp bezini, giysilerini, nevresimlerini oraya doldurmaya; karyolasını kendi odama koymaya karar verdim. oturma odamıza da park yatak koyacağım. park yataklar katlanıp taşınabiliyormuş. memlekete ya da tatile gittiğimizde bize çok rahat olacak. 3 yaşa kadar yatılabiliyormuş. ben böyle karar verdim fikrin olsun...
bu arada ben 2 yaşına kadar yatırmayı düşünmüyorum yanımda. daha erken ayırıcam inşallah. kış bitince mesela... yatak odamda halıfleks var, yanımızda fazla tutmak istemiyorum.

cevaplarınız için çok teşekkür ederim,ev kendimizin ama taşınmak istiyorum ilerde taşınınca mı alsam şimdimi alsam ondan kafam karışık

Back