• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebek odası halı

dilber1982

Guru
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2007
159
1
316
İstanbul
arkadaşlar merhaba,
oğlumun oda siparişini verdik tek eksik halımız.ama uygun güzel bir halı bulamıyorum.tavsiye edebileceğiniz marka internet sitesi var mı?

bende halı konusunda karasızım. royal halıda beğendim bitane antibakteriyelmiş sanırım onu alıcam.. royal halıya bi bak istersen.....

Disney çocuk halıları çok güzel ama int.ten halıyı göremediğim için sipariş veremedim ama halı mağazalarında da var mı bilmiyorum ben de bakıcam daha. Geçen gün istikbal 'de de bir kaç halı modeli gördüm bugs bunny desenliydi ama disneyin modelleri çok güzel internetten modellere bir bak istersen.

biz fuunababyden aldık halımızı ın my car modelı....her goren bayıldı....perdemız tavan lambamız uyku setımızde aynı marka aynı model cok uyumlu oldu

avrupa tarafındaysan ikea,bauhaus,merinosun beylikdüzündeki fabrika satış mağazası,kaşmir halıya bakabilirsin.. ben de almadım henüz, kararsız kaldık.. nette bebişinin ismini yazdırabildiğin halılar da var..

avrupa tarafındaysan ikea,bauhaus,merinosun beylikdüzündeki fabrika satış mağazası,kaşmir halıya bakabilirsin.. ben de almadım henüz, kararsız kaldık.. nette bebişinin ismini yazdırabildiğin halılar da var..

çilek mobilya halıları süperrrrr bir bak istersen canımmm:)

Back