İlk zamanlar bebek hep sizinle kalacak zaten benim çoğu arkadaşımın maddi durumu iyi evleri kendilerinin ve musait o halde dahi oda yapmadılar,oda yapan bir arkadaşımın 2yaşında bir çocuğu var ve yeni yeni odasında yatırmaya başladı ve oda yaptığına pişman, bu durum bence bebekten bebeğe değişiklik gösterir 2yaşına kadar emerse yatak odasına bir büyük beşik veya park yatak tamam, içinizde kalmasın bebek odası yapmazsanız bile çocuk odası-genç odası tarzında hazırlarsınız yıllarca kullanır hatta kendi de seçim yapar şimdiki çocuklar çok bilmiş, açıkçası kirada olmanız ve mevcut eşyalarınızı dağıtmanız ve extra bütçenin vereceği yük, bebek odası yapamadım üzüntüsünden fazla olmayacaksa yapmayın derim, bu benim nacizane fikrim, bizim de ilk bebeğimiz,kendi evimiz cocuk odamız da müsait,oda takımını kendi ailem alacak olmasına rağmen pek oda yapmayı düşünmüyorum bi arkadaşım oda yaptı kızına 3yıl önce ve hiç odasında büyüyen beşiğinde yatmadı, park yatakta yattı bizim rahatımıza geldi dedi ve bana bu oda takımına masraf etme alacaksan da benimkini vereyim dedi, o ev taşıyacak ve kızına çocuk odası alacakmış, ben şimdilik kaliteli zarif bir park yatak almayı düşünüyorum sadece inşallah 3,4yaşına kadar en az yatabileceği, önce yatak odamda sonra kendi odasında durabilecek biraz büyük ebatlarda, çok yazdımmm ama bunlar benim fikirlerim