• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebek Odalarımız

gulsila

MeryeM & tatlı kızı Sıla
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2009
164
0
96
Çanakkale
Merhaba Arkadaşlar...a.s.

Burada Bebeklerimizin odaları, eşyaları ile ilgili birbirimize fikirler verebiliriz.Sizlerin yorumlarınız ve fotoğraflarınızı bekliyoruz.:nazar:

pinkbrownbedroom.th.jpg

benim bu tonlar çok hoşuma gidiyor,pembe ,beyaz, kahve birarada ne kadar güzel.

487cf4ff4d95.jpg

mbergamlki.jpg

mbergamlk2i.jpg

Bir de böyle açılan bir koltuk ihtiyaç değil mi? (eğer yatak odanız dar ise ve bebeği kendi odasında büyütecekseniz.Mecburen siz onun yanında yatıcaksınız)

Ben tekli koltuk, açılınca yatak olan tarzda bişeyler bakıyorum.bebek odasını da 3 lü koltuk ile daraltmak istemiyorum. Eğer böyle bişey bulursanız bana da haber verin kızlar.

benim kızımın oda takımı bundan..
hem malzemesi mdf olduğundan çok sağlam ve sağlıklı,
hem de estetik olarak çok şirin bi takım..
hem erkek hem de kız için çok güzel kullanılabilir bence..

ayrıca beşiği ileride büyük bazalı genç yatağına ve çalışma masasına da dönüşebildiği için uzun yıllar kullaniriz diye umut ediyorum..

buyuk.jpg

benim kızımın oda takımı bundan..
hem malzemesi mdf olduğundan çok sağlam ve sağlıklı,
hem de estetik olarak çok şirin bi takım..
hem erkek hem de kız için çok güzel kullanılabilir bence..

ayrıca beşiği ileride büyük bazalı genç yatağına ve çalışma masasına da dönüşebildiği için uzun yıllar kullaniriz diye umut ediyorum..

buyuk.jpg

renkleri çok canlı ve güzel... güle güle kullansın bebeğin odasınıopuyorumnanaktan

arkadaslar karar sizin tabi ama ömürlerinde kaçkez çocuk bebk olucaklarki benderimki kesinlikle canlı cıvıl cıvıl renkler alın bence çocuk gözüyle bakın.bence bebk takımlarının içinde kahveler siyahlar olmamalı zaten günü geldiğinde o renkleri kullanıcak

ben oğluma oda almadım arkadaşlar benim odamda yatağı var 4 5 yaşlarına geldiğinde kendi istediği odayı almayı düşünüyorum hani şu çileğin arabalı modelleri falan var ya belki onlardan ister :))

benim kızımın beşiği de belis büyüyen beşik yeni aldım 575 tl yerim olmadığı için bebek odası almadım

bende istanbulda yenıbosna spotcular carsısı yanında belısın urunlerını satan bı fırmdan aldım papatya takımın adı cok cici yaaaa kıslar :) bebekodamiz.com dan fikir edinebılırsınız. almayı dusunmuyodum ama 3boyutlu cızımler falan yaptılar kandırdılar benı :D

ancak gördüm ya çok pardon:kedi:
ben aldığımda kızıma daha 4 aylık hamikeydim.
şimdi kızım 9 aylık :nazar:

ankarada belis mobilyanın bir şubesinden aldım.
1400 tl,12 taksit.

sitesinden de fikir edinilebilir

BELİS Bebek Mobilyası | Tarakçıoğulları

Back