Bebek,Nikah,Kına ve tüm özel günleriniz için hatıralıklar,keseler,süslü şekerler yapıyorum,satıyorum

sekerperisi35

ingilizce öğretmeni
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2014
10
1
74024_1270465258.jpg Hanımlar,
Bebeğinize hoşgeldin bebek sepeti,süslü magnetler,şekerler,keseler,lohusa terlikleri,bebek patiği,misafirlerinize dağıtmak için davetlerde nikah,söz,kına,nişan hatıralıkları,kese,sepet,nişan ve kına tepsileri,sünnet kına tepsileri ve hayalinizde olan ne varsa size özel tasarım yapıyorum.İsme etiket baskılı.Fiyatlarım çok uygun ve ürünlerim çok kaliteli,adrese teslim.
Siz hayal edin tasarlayalım ve 1 hafta içinde adresinize teslim ediyim. 74024_1270465258.jpg 72068_1305392643.jpg 380228_3721428748335_2138661861_n2-530x7061.jpg kına.jpg nlkhhhlh.jpg

arkadaşlar gurbetteyim,ailem uzakta olduğu için kızım doğunca büromu kapattım.Kızımı büyüttüm bu sene anaokuluna başladık.Şükür :) Kızımı büyütürken çok severek yaptığım hatıralıkları talep olunca satmaya başladım evde yapıyorum ve sizlerinde desteğiniz olursa evime ufak da olsa katkıda bulunmak istiyorum.
Tamamen zevkinize göre hazırlıyorum beğendiğiniz farklı bir model varsa yapabileceğim onu da yaparım.İzmir'deyim.
Ptt veya Yurtiçi kargo ile gönderiyorum.Özel gününüzden 1 hafta önce bilgi vermeniz yeterli şimdiden herkese çok teşşekkürler ediyorum.

arkadaşlar gurbetteyim,ailem uzakta olduğu için kızım doğunca büromu kapattım.Kızımı büyüttüm bu sene anaokuluna başladık.Şükür :) Kızımı büyütürken çok severek yaptığım hatıralıkları talep olunca satmaya başladım evde yapıyorum ve sizlerinde desteğiniz olursa evime ufak da olsa katkıda bulunmak istiyorum.
Tamamen zevkinize göre hazırlıyorum beğendiğiniz farklı bir model varsa yapabileceğim onu da yaparım.İzmir'deyim.
Ptt veya Yurtiçi kargo ile gönderiyorum.Özel gününüzden 1 hafta önce bilgi vermeniz yeterli şimdiden herkese çok teşşekkürler ediyorum.

X