Bebek nemlendiricisi önerisi

argu

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2024
5
1
26
bebeğimin cildi çok kurudu hangi krem sizce güvenilir kullandığınız bi ürün var mı

Benim bebgiminde kurumuştu.para şeklinde
Beyaz kuruluklar vardı .Ben Sebamed kullanıyordum degistirdim.oype hallettim.kremden önce kullandığınız sabunu veya jeli değiştirebilirsiniz

Sadece kremle olmuyor, şampuan değiştirmek lazım ve sabun lif kullanmamak gerekiyor üç senedir cebellesiyorum daha yeni yeni biraz iyi, Bioderma şampuan nemlendirici kullanıyorum şimdi, Sebamed de kullandım hem şampuan hem krem, minidolin şampuan kullandım, ilk kullanimda hepsi güzel bı süre sonra vücut değişiklik istiyor belli oluyor sırayla değiştirip cildine iyi geleni buluyoruz, duştan çıkınca kurulamadan ıslak bir şekilde güzelce nemlendiriyoruz kuruluğa bağlı kaşıntıyı böyle hafifletebiliyoruz yoksa kasintidan dökülüp kabuklaniyor, duş ta da elimizi köpürtup şampuanla saçını öyle kopurtuyoriz vücudunu da şu doktukce elimizle hafiften yıkayıp duruluyoruz, direkt vücuda şampuan surmuyoruz, inşallah faydası olur size de, dar da giydirmiyoruz, çok uğraş verdigimiz bı konu cidden atopik ciltle uğraşmak yorucu biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…