D depozito Üye Kayıtlı Üye 13 Kasım 2012 5 0 16 Ankara 13 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi depozito #1 4,5 aylık bebegim hala kucakta uyuyor ve ancak bizim yastığımıza bırakırsam kollarımı çekebiliyorum yoksa ne normal yatak ne park yataga yatmıyor
4,5 aylık bebegim hala kucakta uyuyor ve ancak bizim yastığımıza bırakırsam kollarımı çekebiliyorum yoksa ne normal yatak ne park yataga yatmıyor
yaren2 Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Nisan 2008 26 0 86 İstanbul 18 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi depozito #2 Kemikleri daha taze şekil bozukluğu olmasın diyemi
D depozito Üye Kayıtlı Üye 13 Kasım 2012 5 0 16 Ankara 19 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi depozito #3 depozito .!.: 4,5 aylık bebegim hala kucakta uyuyor ve ancak bizim yastığımıza bırakırsam kollarımı çekebiliyorum yoksa ne normal yatak ne park yataga yatmıyor Genişletmek için tıkla... yaren2 .!.: Kemikleri daha taze şekil bozukluğu olmasın diyemi Genişletmek için tıkla... Muhtemelen. Bir de boğulma riski varmis ani bebek ölümleri yazılarında bahsedilir. Surekli kucakta uyuyan bir bebegin kemikleri sağlıklı gelişir mı acaba? Ya yumuşak zemine koycam ta kucak başka şansım yok malesef
depozito .!.: 4,5 aylık bebegim hala kucakta uyuyor ve ancak bizim yastığımıza bırakırsam kollarımı çekebiliyorum yoksa ne normal yatak ne park yataga yatmıyor Genişletmek için tıkla... yaren2 .!.: Kemikleri daha taze şekil bozukluğu olmasın diyemi Genişletmek için tıkla... Muhtemelen. Bir de boğulma riski varmis ani bebek ölümleri yazılarında bahsedilir. Surekli kucakta uyuyan bir bebegin kemikleri sağlıklı gelişir mı acaba? Ya yumuşak zemine koycam ta kucak başka şansım yok malesef