bizim bir senemiz dolmak uzere okadar erken geliyoki bebek icin. aslinda sanirim bebek sahibi olmak korkutuyo beni
yani dusunsenize rahime dustugu andan itibaren yasami boyunca size muhtac olucak bir canli. beslenmesi, hastaligi, sagligi, kisiligi herseyi size bagli. :ecrin_bebek: cok buyuk bi sorumluluk bu.bebegi olan her yakinim abarttigimi soyluyor. ama geldiginde dunyamizin merkezine oturucak ufaklik icin yanlis biseyler yapmaktan onu dogru buyutememek ten korkuyorum.
eee haliyle bebek istiyenlerede durun once ben bi buyuyeyim diyemiyorum..
ben 7 sene oldu evliyim çocuk düşünmedim yapmadım bu yüzden ilk baştaki çocuk ne zaman soruları zamanla azalmaya başladı e bu kadar zaman geçince:) şimdi düşünüyorum artık ..çocuk sahibi olmak için hazır hissedemedim kendimi hala daha yeni oturtuyorum kafamda alışamadım ama yaş geldi 29 a artık gerek yane ..benim gibi olan varmı
canım dediğin gibi çocuk büyütmek çok büyük bir sorumluluk ama o kadarda gözünü korkutma.inan bana allah yardım ediyoa.s
benim 3 kızım var çok sık oldular belki çok fazla ilgilenemiyorum ama kötü bir anne olduğumuda düşünmüyorum
şunuda söyleyim hiçbir zaman hiçbir konuda mükemmeli arama çünkü bulamazsın.yani annelikdede kusursuz olamazsın canımkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?