Bebek ne zaman görünür

• Konu Sahibi Konu Sahibi ckrl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ckrl

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2023
259
46
18
25
Kızlar son adet tarihim 16 Aralık hamileyim daha hiç doktora gitmedim pazartesi randevum sizce kalp atışı duyulur mu

8. hafta içindesin büyük ihtimalle ilerlemiştir bebişin gelişimi. İnşallah bi sorun olmadığı sürece duyarsınız diye düşünüyorum.

Şimdi giderseniz görülür büyük ihtimalle. Çünkü sata göre 7 haftalık hamilesiniz.

Kızlar son adet tarihim 16 Aralık hamileyim daha hiç doktora gitmedim pazartesi randevum sizce kalp atışı duyulur mu
Benim de son adet tarihim 18 aralik. 21 ocakta gecikince test yaptim pozitif cikti hemen doktora gittik kese gorundu. Geçen cuma karindan emin olamadi vajinal ultrasonla hem embriyoyu hem de kalp atisini gordu. Dun tekrar kontrolüm vardi karindan hersey daha detayli gorundu ve sesler de cok canliydi. Pazartesi insallah herseyi gorur duyarsiniz azcikta aglarsiniz saglikla kucaginiza alin.

Yaaa amin inşallah yaaa Rabbim bebeğini sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah çok midem bulanıyor 3 gündür bayılacak gibi oluyorum sende de oluyor mu

Yaaa amin inşallah yaaa Rabbim bebeğini sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah çok midem bulanıyor 3 gündür bayılacak gibi oluyorum sende de oluyor mu
Aminnn ya ben de mide bulantisi koku hassasiyeti falan yok sadece uykum cok geliyor bir de tansiyonum dusuyor cok biraz kahverengi akintim oluyor progestan verdi doktor onu kullaniyorum dinleniyorum. Sizde var mi akinti falan

Aminnn ya ben de mide bulantisi koku hassasiyeti falan yok sadece uykum cok geliyor bir de tansiyonum dusuyor cok biraz kahverengi akintim oluyor progestan verdi doktor onu kullaniyorum dinleniyorum. Sizde var mi akinti falan
Yok bende akıntı yok ama çok feci mide ağrısı ve mide bulantısı yaşıyorum ve duramayacak derece de yediğim içtiğim herşey geri geliyor çok feciyim

Son adet tarihim 26 Aralık. Bu gün ilk defa gittim bende. Bebegi ve kalp atışını gördük sizinde büyük ihtimal görünür hatta kalp sesini bile dinlersin

Son adet tarihim 26 Aralık. Bu gün ilk defa gittim bende. Bebegi ve kalp atışını gördük sizinde büyük ihtimal görünür hatta kalp sesini bile dinlersin
Ayyy inşallah alttan mı muayene oldunuz

Ayyy inşallah alttan mı muayene oldunuz
İlk önce karindan baktı bebek var kalp atışı da var ama gel alttanda bakalım dedi. Kese etrafında kanama alanı var dedi. Bir süre şey yazdı iğne serum ilaç vs evde alabilirsin dedi.

Yaaa aynı zamana denk gelmiş resmen . Benim de son regl tarihim 17 Aralık . Haftaya gideceğim bende kalp atışı için . Geçen hafta gittiğimde keseyi gördük haftaya da kalp atışını duyacağız inşallah

İlk önce karindan baktı bebek var kalp atışı da var ama gel alttanda bakalım dedi. Kese etrafında kanama alanı var dedi. Bir süre şey yazdı iğne serum ilaç vs evde alabilirsin dedi.
Anladım canım sağlıcakla alırsın inşallah bebişini kucağına

Yaaa inşallah sağlıcakla alırız kucağımıza ben hiç gitmedim daha pazartesi inşallah gideceğim inşallah duyarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…