bebek mevlüt sepetim ve lokum sepetim....

CASMXIXN

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2007
1.736
1
44
evettt ben geldim düşündüm ben yaparım sepet takımına 80 -100 tl vereceğime 20tlye bitirdim bu işi...hadi bakalım nasıl yapmışım...bu arada kullandığım tül yatak odama yaptırdığım tülün kalanıdır ..değerlendiririn bacılarım....
malzemeler=)
2595.jpg

sonra aldığım tülü uzunlamasına göz kararı yere serip sepetin yanına iki kat olacak ve çevresinde ek yapmadan dolaşacak şekilde kestim...desenlere dikkat ettim aynı yerden kesmeye özen gösterdim...
2608.jpg

sonra iki kat yaptım ama üsttekini daha yukarı duracak şekilde önce iğne ile yan yana gelir şekilde teğeklledim...sonrada görünmez iple iğneleri kaldıra kaldıra diktimm....
2622.jpg

bitmiş hali bu
2629.jpg

sonra sepeti kapitone krem kumaşla silikon tabancası yardımıyla kapladım...
2631.jpg

sonra aldığım kıl iple süslemeye başladım....ve dışına hazırladığım tülü diktim..
2639.jpg

sonra emeğim karşılık bulmaya başldı ve silikon tabancası yardımıyla inci ve kurdelelerle süsledim...
2648.jpg

son hali bunlar oldu....=)
2656.jpg

2658.jpg

geçelim hele lokum sepetine yine benzer işlemler...
2662.jpg

2665.jpg

http://i1002.hizliresim.com/2010/2/19/2670.jpg
içine ağız kısmıyla aynı büyüklükte cam bir tabak koydum içine lokumları doldurdum onlarda göz doldurdu eheheheh =)kaydirigubbakcemile5

vallaha şekerlerde kayınvalidemden hediye kalanlarında bir fotosunu çekem dedim...
2685.jpg

.

ha eklemeyi unuttum akşam 11 de oturdum başına gece 4,30 da bitti malum hamileliğimin son haftalarıydı biraz zorlandım....

çok güzel olmuş elerinize saglık bebeginizide güle güle büyütün

çok güzel olmuş elerinize saglık bebeginizide güle güle büyütün

çok teşekkür ederim....uydura udyura yaptım ....hahah derya baykal seyretmekten ona benzemeye başladım nerdeyse evdeki herşey üzerinde derin derin düşünmeye başladım neye benzetsem diye=)

X