• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebek mevlüdü

demetmasal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2015
25
6
38
39
merhabalar...kızımın 18 ekimde kırk mevlüdü var kızım 3,5 aylık oldu biraz geç kaldım galiba.ama biraz eskilerin tabiriyle ele avuca gelsin istedim.ben mevlütte gelen konuklara ilk olarak lohusa şerbeti ve lokum dağıtacağım.bunun için küçük kadehler aldım ve süsledim lokumu nasıl sunarım kararsızım.kuran bittikten sonra etli pilav sarma salata ayran en son baklava vericem.plastik pembe bardak aldım üstüne deha masal'ın kırkı çıktı yazılı stiker yapıştırdım.pembe düz peçete aldım tabaklar porselen mi plastik mi olsa bilemedim,50 kişi olucağımızdan tabak sorun mu olur diye düşünüyorum.en son gül suyu bebek şekeri ve bebek yüzlü kurabiye dağıtacağım.evi de süsleyeceğim.birde herkese küçük pet şişede su vericem yine deha masal ın kırkı çıktı yazılı.başka fikri olan varsa bekliyorum kızlar

Son düzenleme:
lokumlar da süslenebiliyor şeker hamuru ile. nettem şeker hamuru ve kalıp alıp yapabilirsiniz.
herkes masada oturup yiyecekse plastik yada köpük tabak olabilir ama, masa yoksa, plastik tabakları elde tutarak yemek zor olur
plastik çatal kaşık kullanırsanız kurdeladan minik fiyonklar ile süsleyebilirsiniz
ben nette görüp şöyle birşey yapmıştım, mavi plastik kaşığa (oğlum var) çilekli puding yapıp üzerini süslemiştim. saplara da fiyonk yapıştırmıştım. kendiminkinin fotosu yok ama şu tarz bişey
indir.jpg
düz pembe peçeteleri de değişik katlayabilirsiniz şöyle mesela
peçete katlama modelleri.jpg
aklıma gelenler bunlar

lokumlar da süslenebiliyor şeker hamuru ile. nettem şeker hamuru ve kalıp alıp yapabilirsiniz.
herkes masada oturup yiyecekse plastik yada köpük tabak olabilir ama, masa yoksa, plastik tabakları elde tutarak yemek zor olur
plastik çatal kaşık kullanırsanız kurdeladan minik fiyonklar ile süsleyebilirsiniz
ben nette görüp şöyle birşey yapmıştım, mavi plastik kaşığa (oğlum var) çilekli puding yapıp üzerini süslemiştim. saplara da fiyonk yapıştırmıştım. kendiminkinin fotosu yok ama şu tarz bişey
Eki Görüntüle 1637448
düz pembe peçeteleri de değişik katlayabilirsiniz şöyle mesela
Eki Görüntüle 1637447
aklıma gelenler bunlar
teşekkür ederim masada yenir büyük ihtimalle.bu arada puding kaşıkları çok şıkmış

merhabalar...kızımın 18 ekimde kırk mevlüdü var kızım 3,5 aylık oldu biraz geç kaldım galiba.ama biraz eskilerin tabiriyle ele avuca gelsin istedim.ben mevlütte gelen konuklara ilk olarak lohusa şerbeti ve lokum dağıtacağım.bunun için küçük kadehler aldım ve süsledim lokumu nasıl sunarım kararsızım.kuran bittikten sonra etli pilav sarma salata ayran en son baklava vericem.plastik pembe bardak aldım üstüne deha masal'ın kırkı çıktı yazılı stiker yapıştırdım.pembe düz peçete aldım tabaklar porselen mi plastik mi olsa bilemedim,50 kişi olucağımızdan tabak sorun mu olur diye düşünüyorum.en son gül suyu bebek şekeri ve bebek yüzlü kurabiye dağıtacağım.evi de süsleyeceğim.birde herkese küçük pet şişede su vericem yine deha masal ın kırkı çıktı yazılı.başka fikri olan varsa bekliyorum

Mevlüt gibi özel günlere kurabiye siparisi aliyorum. Çok güzel cesitlerimiz war düşünürseniz whatsap weya ınstigram üzerinden görüşebiliriz örnek resim gönderebilirim 05533571370 @yesinler_kurabiye

merhabalar...kızımın 18 ekimde kırk mevlüdü var kızım 3,5 aylık oldu biraz geç kaldım galiba.ama biraz eskilerin tabiriyle ele avuca gelsin istedim.ben mevlütte gelen konuklara ilk olarak lohusa şerbeti ve lokum dağıtacağım.bunun için küçük kadehler aldım ve süsledim lokumu nasıl sunarım kararsızım.kuran bittikten sonra etli pilav sarma salata ayran en son baklava vericem.plastik pembe bardak aldım üstüne deha masal'ın kırkı çıktı yazılı stiker yapıştırdım.pembe düz peçete aldım tabaklar porselen mi plastik mi olsa bilemedim,50 kişi olucağımızdan tabak sorun mu olur diye düşünüyorum.en son gül suyu bebek şekeri ve bebek yüzlü kurabiye dağıtacağım.evi de süsleyeceğim.birde herkese küçük pet şişede su vericem yine deha masal ın kırkı çıktı yazılı.başka fikri olan varsa bekliyorum kızlar
anne olarak siz ne giymiştiniz keşke bikaç resim olsa.emzirmeye uygun kıyafet modeli arıyorum diktirebilirim belki diye

anne olarak siz ne giymiştiniz keşke bikaç resim olsa.emzirmeye uygun kıyafet modeli arıyorum diktirebilirim belki diye
Ortalık yerde emzirmeyeceksin nasilsa bence diktirip masraf etme guzel bir elbise al giyin kilolar gidince bi daha giyemezsin cok para harcama

Valla bizim buralarda malesef yatak odana langır lungur dalarlar mevlütte,bebegini uyutan mı ararsın,seninkini illa görecek olan mı ;)dogru diyosun normal bi elbise alcam bu gidişle

Back