bebek mevlüdü icin degisik öneriler ariyorum...yardim lütfen...

cennettemelegim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2012
194
2
46
Almanya
aralikda dogum yapicam kismetse saglicakla dogarsa insallah mevlüdüne degisik fikirler ariyorum. kuran okunacak,dualar edilecek,pilav et kavurma vs. seyler yenecek, sekerler serbetler dagilacak bunlar genelde yapilan seyler. ben bunlari sormuyorum mevlüd icinde baska neler yapablirim. mesela gecen arkadas dedi özel bir defter alip gelen konuklarin düsüncelerini yada yazmak istedikleri seyleri yazarlar sanada hatira kalir devaminda sende su tarihte emekledin,yürüdün, dis cikardin gibi sana önemli gelen seyleri yazarsin dedi hosuma gitti iyi fikir aslinda yada birinde görmüstüm cok güzel süslü püslü pasta yaptirmisti onu ikram etmisti yani daha degisik neler yapabilir bi fikri olan varmi.

arkadaşım ben o kadarını bile düşünemedim ki bende aralıkta nasipse doğum yapacam ilk bebegim henüz hiç hazırlanamadım bile. Doğumda bebek çikolatası gelenlere ikram etmek istiyorum ama onun bile nasıl olacagına karar veremedim .Umarım herşey güzel olur.

arkadaşım ben o kadarını bile düşünemedim ki bende aralıkta nasipse doğum yapacam ilk bebegim henüz hiç hazırlanamadım bile. Doğumda bebek çikolatası gelenlere ikram etmek istiyorum ama onun bile nasıl olacagına karar veremedim .Umarım herşey güzel olur.

rabbim saglicakla kucagina almayi nasip eder insallah canim. aslinda oda güzel fikir hastanede özel birsey dagitmak :34:

Doğum öncesi partisini düzenleyebilirsiniz. Son 1 yıldır hemen hemen tüm müşterilerime bu şekilde yapıyoruz.
İsterseniz evde isterseniz dışarıda yapabilirsiniz. Bu günde gelmesini istediğiniz herkes bebeğin hediyeleriyle geliyor. Böylece bebek olduktan sonra ki süreçte ki ziyaret süreleri hem daha aza inmiş oluyor hemde bebeğin yeni doğmuş olması nedeniyle sağlığı açısından korunmuş oluyor. Sizde arkadaşlarınızla çok güzel moral depolamış oluyorsunuz ve o günü bir de fotoğraflayıp kameraya alırsanız mükemmel bir hatıra kalır bebeğinize bunun için profesyonel yardımda alabilirsiniz :) Prti sırasında bebeğiniz ve sizin için defter açılıyor. aynı zamanda bebeğinizi ve sizi dostlarınıza hatırlatacak hatıralıklar parti sonunda dağıtılıyor. Keyifli oluyor. Bbebeğin doğum sonrasında ise nasıl bir rutin izlemek isterseniz o şekilde gidiyorsunuz böylece bebek de huzursuz olmuyor.

Back