Bebek metal kol saati yuttu

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Bebeğin boğazından kol saati çıkarıldı
Muhteşem zamanlama… Suudi Arabistan’da bir bebeğin yuttuğu metal kol saati neredeyse hayatına mal oluyordu. Neyse ki doktorlar tam zamanında yetişti. O inanılmaz anlar saniye saniye görüntülendi.
Sitene Ekle

Haberin diğer fotoğrafları için tıklayın

Metal kol saati yutan minik erkek bebek Suudi Arabistan’da hastaneye son anda yetiştirildi. Doktorlar kulladıkları makasla saati bebeğin boğazında hareket ettirmeyi başardı. Yukarı doğru itilen saat ağzından çıkarılmadan önce zavallı bebeğin ağlama sesi ortalığı inletiyordu. Neyse ki korkulan olmadı bebek doktoların acil müdehalesiyle boğulmaktan son anda kurtarıldı.

İŞTE O MUCİZE ANLARI (+18)

http://www.milliyet.com.tr/bebegin-bogazindan/dunya/detay/2170566/default.htm

ay yavrum kıyamam koskoca saat nasıl girmiş boğazına

iyi ki kurtulmuş bebekler bir dönem her şeyi ağzına alıp tadına bakarlar

oral yolla keşfetmeye çalışırlar çok tehlikeli bir dönem

aileler maksimum dikkatli olmalı

mercimek çorbası içerken öğüren kusan bebekler var, nasıl yutmuş onu hakkaten

Nasıl yutabilmiş onu ya Iyi nefesini engellememişş

Ben hala daha Gripin yutamıyorum. Ķüçücük bebe koca saati nasıl yutmuş artı o saatin o bebekte ne işi var

Ben hala daha Gripin yutamıyorum. Ķüçücük bebe koca saati nasıl yutmuş artı o saatin o bebekte ne işi var

oynasın diye verdiler herhalde, kimin aklına gelir ki, demekki bebeklere ufak değil nispeten büyük parçalarda vermemek lazım

oy kuzum sen nasıl yuttun o saatı mınık canavar :)
neyse sorun cozulmus...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…