Canım o durumda gördüğün an ilgisini başka yöne çekmeye çalış olabilidğince fırsat verme. Bir aüre sonra unutacaktır yoksa iyice alışkanlık haline gelecek o durumKızlar merhaba .8 aylık bir kız bebeğim var yaklaşık 2 aydır mastürbasyon yapıyor .evet bana da çok ilginç geldi ama gitmediğimiz doktor kalmadı pedegog bebek nörolojisi çocuk doktoru herkes infantil mastürbasyon dedi .bacaklarını çaprazlayıp sıkıyor çok aşırı derecede terliyor ve kızarıyor.aranızda yaşayan var mı nasıl atlattınız lütfen yardımcı olun çok zor bir durummuş
Evet gittiğimiz bütün doktorlar o şekilde söyledi ama çok aşırı sık yapmaya başladı sürekli yapıyor alışkanlık haline gelmiş durumda oto koltuğunda mama sandalyesinde ve yattığı an hemen aklına gelip yapıyor .cok küçük olduğu için dikkatini çekmekte çok zor bi durum oluyor .henüz emeklemiyor yürüyemiyor bileCanım o durumda gördüğün an ilgisini başka yöne çekmeye çalış olabilidğince fırsat verme. Bir aüre sonra unutacaktır yoksa iyice alışkanlık haline gelecek o durum
Merhaba, başıma gelmedi ama komşumun kızı bu şekildeydi. Yıllar sonra büyüdü emeklerken yürürken bacaklarımıza dolanırdı orda yapardı. Annesi artık sinirleniyordu çünkü malum bebek bilmiyor heryerde herkes varken yapıyordu. Dikkatini başka yöne çekmeyi söylemiş doktoru yapıyorduk çekiyorduk da ama ilk fırsatta yine yapıyordu. Şuan ilkokula başladı bilemiyorum ama baya çok uzun sürdü. Sizin ki daha küçük olduğu için tabi ayıp gibi şeyleri henüz öğretemezsiniz ama bu durum normalmiş. Çocuk kendi bedenini tanıyor zamanla aklı da erdikçe farkedip bırakır. O zamana kadar elinizden geldiğince dikkatini dağıtın farklı yeni oyuncaklar olabilir etkinlikler olabilir. Bezini değiştirirken acele edin çok kendisi ellemeyi keşfetmesin ama üzülmeyin gerçekten doğal davranış aslında sadece biz büyüklere ayıp geliyor. Geçecek zamanlaKızlar merhaba .8 aylık bir kız bebeğim var yaklaşık 2 aydır mastürbasyon yapıyor .evet bana da çok ilginç geldi ama gitmediğimiz doktor kalmadı pedegog bebek nörolojisi çocuk doktoru herkes infantil mastürbasyon dedi .bacaklarını çaprazlayıp sıkıyor çok aşırı derecede terliyor ve kızarıyor.aranızda yaşayan var mı nasıl atlattınız lütfen yardımcı olun çok zor bir durummuş
Merhaba, başıma gelmedi ama komşumun kızı bu şekildeydi. Yıllar sonra büyüdü emeklerken yürürken bacaklarımıza dolanırdı orda yapardı. Annesi artık sinirleniyordu çünkü malum bebek bilmiyor heryerde herkes varken yapıyordu. Dikkatini başka yöne çekmeyi söylemiş doktoru yapıyorduk çekiyorduk da ama ilk fırsatta yine yapıyordu. Şuan ilkokula başladı bilemiyorum ama baya çok uzun sürdü. Sizin ki daha küçük olduğu için tabi ayıp gibi şeyleri henüz öğretemezsiniz ama bu durum normalmiş. Çocuk kendi bedenini tanıyor zamanla aklı da erdikçe farkedip bırakır. O zamana kadar elinizden geldiğince dikkatini dağıtın farklı yeni oyuncaklar olabilir etkinlikler olabilir. Bezini değiştirirken acele edin çok kendisi ellemeyi keşfetmesin ama üzülmeyin gerçekten doğal davranış aslında sadece biz büyüklere ayıp geliyor. Geçecek zama
Bu benim kızımda da vardı ben de doktora götürdüm, gayet normal dediler , ilgisini başka yere çek eger ısrar ederse karışma dedi , zamanla unutacak, stres altındayken, uykusu gelince , acıkınca, ağlayınca yapıyorlarmış, benim kız unuttu eskisi gibi yapmıyor, ben hep ilgisini başka yere çektim, kızmadım hiç hatta bazen o şekilde uyumaya çalıştı, öyle öyle unuttu gitti , bu da gelişimsel bir dönem, stresle bu şekilde baş etmeye çalışıyorlar, benim kız küvözde kaldı aşırı stresli dönemlerdi bu yüzden de hiç yadırgamadım...Kızlar merhaba .8 aylık bir kız bebeğim var yaklaşık 2 aydır mastürbasyon yapıyor .evet bana da çok ilginç geldi ama gitmediğimiz doktor kalmadı pedegog bebek nörolojisi çocuk doktoru herkes infantil mastürbasyon dedi .bacaklarını çaprazlayıp sıkıyor çok aşırı derecede terliyor ve kızarıyor.aranızda yaşayan var mı nasıl atlattınız lütfen yardımcı olun çok zor bir durummuş
Öğrendi sıkıntı yok ...Aa öyle mi o kadar sürüyormuymuş yadoktor bir çeşit rahatlatma çeşidi kendini dedi ama bilmiyorum daha çok çok küçük nasıl yapcaz .peki o hareketi yaparken emeklemeyi yürümeyi öğrenebildi mi
Yok gelişiminde herhangi bir sorun olmadı. Zaten dediğim gibi doğal bir süreç nasıl elini kolunu kulağını tanıdı cinsel organını da tanıyıp keşfediyor haz da alınca tekrarlıyor bilinç dışı. Komşumuz o bebeğiyle çok ilgilenemiyordu 2 kardeşi daha vardı. Tam yapacağı&yaptığı zamanda dikkatini dağıtın. Mesela su seviyorsa tepsiye az su koyup içine bikaç ağzına sığmayacak oyuncaklar koyabilirsiniz aktiviteleri arttırın zamanla unutur. Her seferinde çok oyuncak dökmeyin önüne hepsine aşina olmasın sanki yeni almışsınız gibi yeni oyuncak aktivite çıkartın keşfetsinAa öyle mi o kadar sürüyormuymuş yadoktor bir çeşit rahatlatma çeşidi kendini dedi ama bilmiyorum daha çok çok küçük nasıl yapcaz .peki o hareketi yaparken emeklemeyi yürümeyi öğrenebildi mi
Nasil bacaklarini çaprazliyor anlamadim otururken mi yapiyorKızlar merhaba .8 aylık bir kız bebeğim var yaklaşık 2 aydır mastürbasyon yapıyor .evet bana da çok ilginç geldi ama gitmediğimiz doktor kalmadı pedegog bebek nörolojisi çocuk doktoru herkes infantil mastürbasyon dedi .bacaklarını çaprazlayıp sıkıyor çok aşırı derecede terliyor ve kızarıyor.aranızda yaşayan var mı nasıl atlattınız lütfen yardımcı olun çok zor bir durummuş
Allah Allahhh sasirdim valla daha küçük cünkü bayaOtururken yatarken her şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?