Doğuma Hazırlık Bebek masraflarınız ne kadar tuttu??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
İşte bu yüzden çok şanslısınız, bizim aile uzakta olduğu için alamıyolar. Olsun ama minimum masrafla kurtarmaya çalışıyoruz:))
Sagolsunlar herzaman yardim ederler,özellekle kayinvaldem yanimda oldugu icin her işime koşar.bebisler saglikla dunyaya gelsin de masraflar bisekilde karsilanir

Kzlar biliyorum herkesin marka tercihine göre vs değişiyor ama orta halli alışveriş yapan biri için ortalama ne kadar masraf tutuyor??
Yatak, beşik, tekstil,dolap ve diğer ıvır zıvırlar sizin ne kadar tuttu???acaba ben çok mu harcıyorum ya da gereksiz masraf yapıyorum diye düşünüyorum. (oyun halısı ev tipi ana kucağı falan da aldım da ondan:)))
cnm oda tkm 2500
ahşap beşiği 300
arabası 300
anakucağı 80
bebek bezi şampuanı bakım ürünleri ıslak mendili 350
banyo küveti tası kovası 50
biboron emzik kase kaşık gibi malzemelere 70
halı perdesi 225
uyku seti yedek nevresimi pike takımı 500
giyim kuşama dair aklına ne gelirse 700 tl
yani toplam 5075 tl tutmuş doğumada 2750 vericez baya masraflı oldu bebiş ama kızımda hiç bişey yapamamıştık bunda acısını çıkardık resmen aradan 12 yıl geçince ilk gibi oldu sıpam :KK33:

Dogumun pahali geldi bana nerde yaptiracaksin cnm?gule gule saglikla kullansin bebisin

cnm oda tkm 2500
ahşap beşiği 300
arabası 300
anakucağı 80
bebek bezi şampuanı bakım ürünleri ıslak mendili 350
banyo küveti tası kovası 50
biboron emzik kase kaşık gibi malzemelere 70
halı perdesi 225
uyku seti yedek nevresimi pike takımı 500
giyim kuşama dair aklına ne gelirse 700 tl
yani toplam 5075 tl tutmuş doğumada 2750 vericez baya masraflı oldu bebiş ama kızımda hiç bişey yapamamıştık bunda acısını çıkardık resmen aradan 12 yıl geçince ilk gibi oldu sıpam :KK33:

Onca yıl aradan sonra çok güzel olmuş:))

Kızlaaaar okutuyosunuz bunları evlenesimiz geliyo:) bebek alışverişi en güzel şey:) allah hepinize hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin bebişini:) olmayana da nasip etsin inşallah:) doğumunuzda da kolaylıklar diliyorum:) kızlar kim nasıl doğuracak normal mi sezaryen mi:)

Kızlaaaar okutuyosunuz bunları evlenesimiz geliyo:) bebek alışverişi en güzel şey:) allah hepinize hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin bebişini:) olmayana da nasip etsin inşallah:) doğumunuzda da kolaylıklar diliyorum:) kızlar kim nasıl doğuracak normal mi sezaryen mi:)

Valla daha belli değil benimki, daha erken zaten karar vermek için:)) gidişata göre bakarız dedi doktor:))

Bizimde odanın şekline göre duvardan duvara dolap,büyüyebilen beşik,şifonyer 1600 lira tuttu.bebek arabası ve pusetine 500 lira verdik..kıyafet hiç almadım hediye geldi ve yegenımın kıyafetlerini aldım, şampuan ,krem,yağ gibi şeyler 50 lira tuttu.bakım çantasına 40lira verdim.20liraya havlu aldım.onun dışında bebek bezi,benim geceliğim,odanın halısı ve perdesi kaldı..bakalım eksik elbet daha çok çıkar:) şimdilik böyle:emir_bebek:

Bizimde odanın şekline göre duvardan duvara dolap,büyüyebilen beşik,şifonyer 1600 lira tuttu.bebek arabası ve pusetine 500 lira verdik..kıyafet hiç almadım hediye geldi ve yegenımın kıyafetlerini aldım, şampuan ,krem,yağ gibi şeyler 50 lira tuttu.bakım çantasına 40lira verdim.20liraya havlu aldım.onun dışında bebek bezi,benim geceliğim,odanın halısı ve perdesi kaldı..bakalım eksik elbet daha çok çıkar:) şimdilik böyle:emir_bebek:

Odanız ekonomik olmuş ne güzel:)peki siz halı be perdesine nasıl bir şeyler düşünüyosunuz?

sağlıcakla kucaklarınıza alırsınız bebeklerinizi ben de bebek istiyorum ama daha olmadı ama sizi görünce bu kadar masrafı duyunca bir arkadaşım çocuğunun küçüklerini bana ayırıyor bir dostumda aynen anam ne kadar masraflılar ya :KK70: gerçi hayırlısıyla olsun da bu devirde çocuklar şanslı

sağlıcakla kucaklarınıza alırsınız bebeklerinizi ben de bebek istiyorum ama daha olmadı ama sizi görünce bu kadar masrafı duyunca bir arkadaşım çocuğunun küçüklerini bana ayırıyor bir dostumda aynen anam ne kadar masraflılar ya :KK70: gerçi hayırlısıyla olsun da bu devirde çocuklar şanslı

B masraflar çok değilki. Gayet normal, ortalama 2000 tl desek bunu 9 aya bçlsek çok fazla diil bence

B masraflar çok değilki. Gayet normal, ortalama 2000 tl desek bunu 9 aya bçlsek çok fazla diil bence
tabii değil de aslında insanın bebeği için bizim düğün masrafları bitmedi bir türlü ikinci krediyi falan çektik kemerleri çektiğimizden biraz sıkı yönetimdeyiz

tabii değil de aslında insanın bebeği için bizim düğün masrafları bitmedi bir türlü ikinci krediyi falan çektik kemerleri çektiğimizden biraz sıkı yönetimdeyiz
Düğn masraflarıçok mu tuttu? Ne kadar ödemeniz var aylık? Allak ödeme kolaylığı verir işallah

Düğn masraflarıçok mu tuttu? Ne kadar ödemeniz var aylık? Allak ödeme kolaylığı verir işallah
evlenmeden önce eşim ailesinin evini tamir ettirmek için kredi çekmiş o evliliğimiz sürecinde bitti çok eşya almadık zaten çok masraf olmasın diye ama ailesinden de bir şey yardım görmeyince kredi kartları biraz belimizi büktü o yüzden düğün içinde kredi çekti kaynanam kendi eksiklerini de söylemeden duramadı tutturdu bulaşık makinesi dedi sonra çamaşır makinesi bozuldu o değişti :KK70: hehehe 25 bin borcumuz var 800-900 krediye gidiyor kira da olunca falan kemerleri sıktık ama ben atanırsammmmmmmmmmmmm yuppi olacak :KK70: çok şükür geçiniyoruz ama bebiş de düşününce bilemiyorum anneme diyorum sen 6 aylık bebek bezini al :KK70:

evlenmeden önce eşim ailesinin evini tamir ettirmek için kredi çekmiş o evliliğimiz sürecinde bitti çok eşya almadık zaten çok masraf olmasın diye ama ailesinden de bir şey yardım görmeyince kredi kartları biraz belimizi büktü o yüzden düğün içinde kredi çekti kaynanam kendi eksiklerini de söylemeden duramadı tutturdu bulaşık makinesi dedi sonra çamaşır makinesi bozuldu o değişti :KK70: hehehe 25 bin borcumuz var 800-900 krediye gidiyor kira da olunca falan kemerleri sıktık ama ben atanırsammmmmmmmmmmmm yuppi olacak :KK70: çok şükür geçiniyoruz ama bebiş de düşününce bilemiyorum anneme diyorum sen 6 aylık bebek bezini al :KK70:

Eşinizin ailesi de maşallh yani, bi de size mi aldırdılar yok artık... Resimlerini paylaştığımız farklı linkler var. 2015 sayfalarında ama şimdi linki bulamadım genelde cepten girdiğim için:))

Eşinizin ailesi de maşallh yani, bi de size mi aldırdılar yok artık... Resimlerini paylaştığımız farklı linkler var. 2015 sayfalarında ama şimdi linki bulamadım genelde cepten girdiğim için:))
evet bize aldırdılar eltim kıyametleri koparıyor kayınvalidem 65 yaşında ama hiç bir şeyden memnun değil ev yapıldı ama ev küçük diyor mutfak dolapları diyor baza diyor oo dedim benim de eksiklerim çok ama oğluna acıyorum dedim susuyor sonra yine aynı hiç yaşlandım bundan sonra sizin olsun deme yok :KK70: hayırlısı bakalım kendi bilir sizin hazırlıklarınızı okuyunca mutlu oluyorum ben de bebiş olunca sevineceğim senin gibi

ayzeze halısı için zaten fazla bi yer kalmadı o yüzden çocuk halısı almayacağım.madam coco da beyaz pofidik bi halı görmüştüm onu alıcam sanırım.perdeyi de odanın rengine karar verebilirsem ona uygun birşey almayı düşünüyorum belki sadece bi tül bile olabilir:)

canım fotoğraf paylaşır mısın nerden aldın mobilyanı çok ucuza gelmiş:KK66:

X