Bebek Beslenmesi Bebek mamasinda Sma ve evolvia arasında kaldım

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tekim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Tekim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2017
132
23
48
36
Evolvia kusma yapmio azıcık azından beyaz kalıo.biraz gaz yapio fakat kabız da yapmıyor.sma gaz yapmio hiç kabizda yapmıyor fakat kusma oluyor öyle fiskirtmiyor ama korkuyorum.sizce hangisini tercih etmeliyim?sma da kusma olmasa tercihim kesinlikle o.cok rahat cunki gazi olmuyor kabizda olmuyor.evolviada kabız da olmuyor kusmada olmuyor .kafam karıştı ama kusma olunca direk sma dan vazgeçtim

Evolvia kusma yapmio azıcık azından beyaz kalıo.biraz gaz yapio fakat kabız da yapmıyor.sma gaz yapmio hiç kabizda yapmıyor fakat kusma oluyor öyle fiskirtmiyor ama korkuyorum.sizce hangisini tercih etmeliyim?sma da kusma olmasa tercihim kesinlikle o.cok rahat cunki gazi olmuyor kabizda olmuyor.evolviada kabız da olmuyor kusmada olmuyor .kafam karıştı ama kusma olunca direk sma dan vazgeçtim
ben aptamilide tavsiye ederim ben 2 bebeğimde de kullandım çokda yaradı

sma ve hipp denedim kabızlık yaptı bize , aptamil hem kilo aldırdı hemde hastalık zamanındayız bağışıklık için çok iyi onu veriyorum şuan , sorunum yok

bebelac gold denesenize bir sindirimi rahat bir mama gaz ve kabızlık yapmıyor biz yiğenimde kullanıyoruz bu mamayı çok iyi geldi bize

Bebelac benim yeğenimde de kabızlık yaptı yaa. Arılac deneyebilirsiniz sindirimi rahat çok gaz da yapmıyo, aptamil de kilo aldırmıştı deneyebilirsin

Benim bebeğim sürekli sıkıldığı için nerdeyse bütün markaları denedik 🙃 evolvia kiloda aldırmıştı. Ama en rahat ettiğim humana oldu. Gaz vb sorunu olmuyor.

Back