Premature Bebekler Bebek maması

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

efsane_

Guru
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2009
234
0
316
İstanbul
arkadaşlar bebeğim 3,5 aylık düzeltilmiş 1 aylık.anne sütü yetersiz artık.mamaya başlıcam.ben milupa pre aldım.sizce nasıl ve de 1 aylık olduğu için normal mamamı almam gerekiyordu.cvplarsanız sevinirim.

canım aldıgında olur ama dr a sorman daha ıyı cok var bende prematıl kullanmıstım ama dr onemlı uç kıldan sonra normal aptamıl e gectık senınkıler uç kılonun ustunde olmalı.......her mamayı sevmıyolar daha sonra ben bebelac verdım hep bıuu aya kadar bu bu hafta aptamıl junyor a basladım...........ıyı bak kendıne

canım benimkiler 4 kg olana kadar aptamil pdf ve prematil kullandırdı doktorlar şimdi düzeltilmiş 2 aylıklar yeni aptamil pre yemeye başladılar
senin maman gayet iyi ama dr tavsiyesi alsan daha sağlılklı olur
benim bebeklerim 1 ayda pre aptamil yedikten sonra 1 numaları mamalara geçebilecekler

3 kiloyu geçmedik daha doktor premature ile başlanabilir dedi.keşke bol bol sütümüz olsaydı yavrularımız anne ütü alabilseydi.

canım olsun ya saglık olsun .....kullan mamayı ınş buyucek yavas yavas annesı ..benımkılerde anne sutu aldı ama yetmedı mama kullandım hala kullanıyorum cok kılolu degıller ve cok hareketlıler ...opt bebısını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…