Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar bebeğim 3,5 aylık düzeltilmiş 1 aylık.anne sütü yetersiz artık.mamaya başlıcam.ben milupa pre aldım.sizce nasıl ve de 1 aylık olduğu için normal mamamı almam gerekiyordu.cvplarsanız sevinirim.
canım aldıgında olur ama dr a sorman daha ıyı cok var bende prematıl kullanmıstım ama dr onemlı uç kıldan sonra normal aptamıl e gectık senınkıler uç kılonun ustunde olmalı.......her mamayı sevmıyolar daha sonra ben bebelac verdım hep bıuu aya kadar bu bu hafta aptamıl junyor a basladım...........ıyı bak kendıne
canım benimkiler 4 kg olana kadar aptamil pdf ve prematil kullandırdı doktorlar şimdi düzeltilmiş 2 aylıklar yeni aptamil pre yemeye başladılar
senin maman gayet iyi ama dr tavsiyesi alsan daha sağlılklı olur
benim bebeklerim 1 ayda pre aptamil yedikten sonra 1 numaları mamalara geçebilecekler
canım olsun ya saglık olsun .....kullan mamayı ınş buyucek yavas yavas annesı ..benımkılerde anne sutu aldı ama yetmedı mama kullandım hala kullanıyorum cok kılolu degıller ve cok hareketlıler ...opt bebısını