Bebek maması

Balm9798

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2018
2
0
24
Bebeğim 18 günlük anne sütü alamıyor ilk günden beri hipp mama kullanıyoruz basta hic bir problem olmamasına rağmen şuan aşırı kabızlık çekiyor. Similac mamaya geçmeyi düşünüyoruz ama önerilere acigiz. Yardımcı olabilecek birileri var mi?????? :KK43:

Similac bebeğimde çok gaz yaptı ve kabız oldu ben hiç memnun kalmadım açıkçası. Hipp nişastalı diye doktorum önermemişti Aptamil kullanıyorum çok iyi geldi rahat etti bebeğim. Kilo alımı da güzel.

Bebeğim 18 günlük anne sütü alamıyor ilk günden beri hipp mama kullanıyoruz basta hic bir problem olmamasına rağmen şuan aşırı kabızlık çekiyor. Similac mamaya geçmeyi düşünüyoruz ama önerilere acigiz. Yardımcı olabilecek birileri var mi?????? :KK43:
aptamil en iyisi canım bende onunla büyüttüm bebeğimi hem anne sütüne yakın hemde bağışıklığı güçlendiriyor daha ne olsun

7
aptamil en iyisi canım bende onunla büyüttüm bebeğimi hem anne sütüne yakın hemde bağışıklığı güçlendiriyor daha ne olsun
Anne sütüne nasıl yakın olabiliyo aptamil okadae organik mamalar varken anlamış degilim hiip 55 lirayken aptamil 20 25 lira kalite farkı bariz belli

ben doymadığı için bebeğim takviye olarak devam sütü kullanıyorum, ilk hipp kulandım hiç araştıramamıştım ilk haftanın vermiş olduğu şaşkınlıktan dolayı, biraz araştırdıktan sonra nişastadan dolayı hipp markasını bıraktım similac aldım benim bebeğimde de aşırı derecede gaz ve kabızlık yaptı kutu bitirmeden değiştirdim. Hiçbir mama anne sütünün yerini tutamaz tabiki ama keçi sütü anne sütüne en yakın olan diye doktor tavsiyesi üzerine golden goat kullanmaya başladım. çok şükür bu mamada kabızlık ve gaz problemi yaşamadık, biraz bebeğine bağlı uygun mamayı seçmek, sonuç olarak hepsi birbirine benziyor içerik olarak sadece bebeğinde gaz yapıp yapmadığını ilk zamanlar deneme yanılma yöntemiyle anlıyorsun.

X