Bebek Beslenmesi Bebek maması önerisi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

sedagozkan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2021
30
29
3
Merhabalar 33 haftalık hamileyim. Bana Meme ca teşhisi kondu geçen hafta itibari ile. 1 doz kemoterapi aldım. 37. hafta bebeğimi doğum yapmam gerekiyor. Doktorlar kemoterapi alacağım için bu süreçte emziremeyeceğimi söylediler. Her anne gibi bende normal bir şekilde bebeğimi emzirmek isterdim ama ne yazık ki bu olmayacak. Sizlerden mama önerileri almak istedim.

Son düzenleme:
Merhabalar 33 haftalık hamileyim. Bana Meme ca teşhisi kondu geçen hafta itibari ile. 1 toz kemoterapi aldım. 37. hafta bebeğimi doğum yapmam gerekiyor. Doktorlar kemoterapi alacağım için bu süreçte emziremeyeceğimi söylediler. Her anne gibi bende normal bir şekilde bebeğimi emzirmek isterdim ama ne yazık ki bu olmayacak. Sizlerden mama önerileri almak istedim.
Rabbim şifa versin inşallah
Doğum sonrası bebeğinizle ilgilenecek olan çocuk doktorunun tavsiyesi doğrultusunda mamayı seçmeniz daha doğru olacaktır.
Önceden çocuk doktoruyla görüşüp ona göre alabilirsiniz.
Her mama her bebeğe yaramıyor. Hekimin önerdiği mamayı kullanıp beğenmezseniz deneyerek bulmanız gerekecektir.

Rabbim şifa versin inşallah
Doğum sonrası bebeğinizle ilgilenecek olan çocuk doktorunun tavsiyesi doğrultusunda mamayı seçmeniz daha doğru olacaktır.
Önceden çocuk doktoruyla görüşüp ona göre alabilirsiniz.
Her mama her bebeğe yaramıyor. Hekimin önerdiği mamayı kullanıp beğenmezseniz deneyerek bulmanız gerekecektir.
Teşekkür ederim. Tabiki doktorumuzlada konuşacağız ama tecrübeli anneler varsa fikrim olsun diye sormak istedim tekrardan teşekkür ederim.

Geçmiş olsun. Doktorunuz ne önerirse onu deneyin ama naçizane tavsiyem aptamil ile beslenen yeğenim 1 yaşında 19 kilo oldu. Obez yaptı çocuğu resmen. Başka bir organik mama almışlardı hipp mi ne, o da çok gaz yapmıştı. Ama çocuktan çocuğa fark edebilir belki

Geçmiş olsun. Doktorunuz ne önerirse onu deneyin ama naçizane tavsiyem aptamil ile beslenen yeğenim 1 yaşında 19 kilo oldu. Obez yaptı çocuğu resmen. Başka bir organik mama almışlardı hipp mi ne, o da çok gaz yapmıştı. Ama çocuktan çocuğa fark edebilir belki
Teşekkür ederim. Aptamil hep önerilen bir marka kullanmamız gerekirse de dikkat edeceğim sağolun teşekkür ederim.

Allah sifa verdin.

Hipp, holle gibi organik markalara yonelmenizi tabsiye ederim.
Aptamilin super bir seker orani var, neden tavsiye edildigini imkansiz anlayamiyorum.

Allah sifa verdin.

Hipp, holle gibi organik markalara yonelmenizi tabsiye ederim.
Aptamilin super bir seker orani var, neden tavsiye edildigini imkansiz anlayamiyorum.
Teşekkür ederim. internette aptamil gibi pek çok marka öneriliyor ama çoğunun da kötü taraflarıda yazılmış. İnsan mecbur olunca ne yapacağını şaşırıyor gerçekten hiçbiri anne sütü yerini tutmaz ama elimiz mahkum şuan. Teşekkür ederim söylediğiniz markayı inceleyeceğim.

Teşekkür ederim. internette aptamil gibi pek çok marka öneriliyor ama çoğunun da kötü taraflarıda yazılmış. İnsan mecbur olunca ne yapacağını şaşırıyor gerçekten hiçbiri anne sütü yerini tutmaz ama elimiz mahkum şuan. Teşekkür ederim söylediğiniz markayı inceleyeceğim.
Buyuk bir cevre baskisi var anne sutu ile ilgili ancak yurtdisinda mama ile beslemeyi tercih eden de pek cok anne var. herkesin kendine gore nedenleri var. mamalar asla öcü değiller. Lütfen böyle düşünüp kendinizi yıpratmayın.

Ben 2 ay emmişim, kardeşim hiç emmemiş. İkimizin de çok sağlam bağışıklık sistemlermiz vardır, kolay kolay hasta olmayız. Zamanında annem odada tek başına emzirmek zor geldği için emzirmemiş bizi. O dönem etraftaki pek çok anne böyle yapmış.

Teşekkür ederim. Tabiki doktorumuzlada konuşacağız ama tecrübeli anneler varsa fikrim olsun diye sormak istedim tekrardan teşekkür ederim.
Ben bebeklerime similac veriyorum
Içeriği temiz, gaz-kabizlik da yapmadı
Arada bebivita denedim bebeklerimin birinde gaz yaptı bıraktım.
Doğum sonrası hastaneden prematil aldırmışlardı prematüre oldukları için
Prematili de beğenmedim ne zaman versem kustular

Buyuk bir cevre baskisi var anne sutu ile ilgili ancak yurtdisinda mama ile beslemeyi tercih eden de pek cok anne var. herkesin kendine gore nedenleri var. mamalar asla öcü değiller. Lütfen böyle düşünüp kendinizi yıpratmayın.

Ben 2 ay emmişim, kardeşim hiç emmemiş. İkimizin de çok sağlam bağışıklık sistemlermiz vardır, kolay kolay hasta olmayız. Zamanında annem odada tek başına emzirmek zor geldği için emzirmemiş bizi. O dönem etraftaki pek çok anne böyle yapmış.
Bebeğim içinde kendim içimde kötü düşünceleri uzaklaştırmaya çalışıyorum. Anne sütü veremedim diye üzüldüm tabiki ama bu şekilde olacakmış yapacak bir şey yok. Benim çevremde de anne sütü almayan bebekler oldu duyuyorum. İnşallah bebeğime bu süreçte en iyi mamayı bulabilirim sizin gibi bağışıklığı iyi olur ilerde. Teşekkür ederim 🙏🏻

Ben bebeklerime similac veriyorum
Içeriği temiz, gaz-kabizlik da yapmadı
Arada bebivita denedim bebeklerimin birinde gaz yaptı bıraktım.
Doğum sonrası hastaneden prematil aldırmışlardı prematüre oldukları için
Prematili de beğenmedim ne zaman versem kustular
Çok teşekkür ederim pek çok marka var en azından burdan fikrim oluyor markalarla ilgili, söylediğiniz markaları dikkate alacağım.

Merhaba çok geçmiş olsun 💐 hiç üzülmeyin lütfen 💋💜 arkadaşımızın oğlu aptamil ile büyüdü ama inanılmaz bir kg alımı oldu çocuk obez 🤯 tabi mamayı bıraktıktan sonrada bu durum değişmedi. Yerinizde olsam ilk hipp ile başlarım çocuğun verdiği tepkilere göre devam ederdim . Çünkü her mama her çocuğa uyum sağlamıyor .

Merhaba çok geçmiş olsun 💐 hiç üzülmeyin lütfen 💋💜 arkadaşımızın oğlu aptamil ile büyüdü ama inanılmaz bir kg alımı oldu çocuk obez 🤯 tabi mamayı bıraktıktan sonrada bu durum değişmedi. Yerinizde olsam ilk hipp ile başlarım çocuğun verdiği tepkilere göre devam ederdim . Çünkü her mama her çocuğa uyum sağlamıyor .
Teşekkür ederim. Diğer arkadaşlarda aynı markalar için benzer yorum yapmışlar dikkate alacağım inşallah bebeğim için en uygun olanı olur tekrardan teşekkür ederim 🙏🏻

Merhabalar 33 haftalık hamileyim. Bana Meme ca teşhisi kondu geçen hafta itibari ile. 1 doz kemoterapi aldım. 37. hafta bebeğimi doğum yapmam gerekiyor. Doktorlar kemoterapi alacağım için bu süreçte emziremeyeceğimi söylediler. Her anne gibi bende normal bir şekilde bebeğimi emzirmek isterdim ama ne yazık ki bu olmayacak. Sizlerden mama önerileri almak istedim.
Şifalar diliyorum size. Ben sütüm yetmediğinde hipp combiotic kullanıyorum. Temiz içerikli bir mama olduğunu düşünüyorum. İnstagramda muhendisinoglu sayfasında bir çok mama incelemesi mevcuttu oradan bakarak karar vermiştim.

Teşekkür ederim. Diğer arkadaşlarda aynı markalar için benzer yorum yapmışlar dikkate alacağım inşallah bebeğim için en uygun olanı olur tekrardan teşekkür ederim 🙏🏻
Rica ederim ben tüm marka mamaların tadlarını biliyorum hepsini denedim oğlum hiç birini 10 cc dahi içmedi . Sadece bir kere aptamil içti başka asla içiremedik . Tadı bile şekerliydi o mamanın

Şifalar diliyorum size. Ben sütüm yetmediğinde hipp combiotic kullanıyorum. Temiz içerikli bir mama olduğunu düşünüyorum. İnstagramda muhendisinoglu sayfasında bir çok mama incelemesi mevcuttu oradan bakarak karar vermiştim.
Teşekkür ederim. İnstagram sayfasına bende bakayım o zaman sağolun teşekkür ederim inceleyeceğim.

Rica ederim ben tüm marka mamaların tadlarını biliyorum hepsini denedim oğlum hiç birini 10 cc dahi içmedi . Sadece bir kere aptamil içti başka asla içiremedik . Tadı bile şekerliydi o mamanın
Bizim durumumuz nasıl olur bilmiyorum ama en azından fikrim oldu markalarla teşekkür ederim sağolun.

Çok geçmiş olsun.
Allah iz bırakmayan şifa versin.
Benim de bi ameliyat durumum olduğu için doktorumuzla konuştum.
Çocuk seçecek bunu direk bir şey söylemek doğru olmaz dedi.
Mesela evolviayı çok tavsiye ediyorlar ama kızım hiç sevmedi.
Hipp combiotic kullandık geçen hafta sağlık nedeniyle onu baya sevdi.
Genelde aptamil ile bebelac tadını seviyorlar bebişler.
Çocuk doktorumuz da aptamilin tadı güzel, eğer anne sütüne geri dönüş olmayacaksa aptamili öneririm bağışıklık güçlendirici özelliği diğer mamalara göre bir tık fazla dedi.
Zayıf olan bebekler de SMA kilo yapıyor.
Deneme yanılma yoluyla bulacaksınız.
Yine de doktorunuza bi sorun.

Çok geçmiş olsun aptamil kullanıyorlar genelde çevremdeki bebeği olanlar

Back