• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Bebek mamalarında kurşun

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

elmadag

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2009
58
2
86
Diğer
Bugün bütün kanalların haberlerinde bebek mamalarında kurşun olduğu söylendi.Üstelik tarım bakanlığı bu araştırmayı tahlilleri yapmış.O kadar moralim bozuldu ki yakında ek gıdaya geçeceğim ancak bu haber üzerine neyi nasıl ne şekilde vereceğim şaştım kaldım.Bir de hangi mama markası olduğu açıklanamıyor firma hakları dolayısıyla imiş........!!!!!!!!!suç işlenirmiş firma haklarına aykırıymış mış...Nasıl bir anlayıştır bu bu konuda devlet nasıl firma haklarını düşünür de ...bu firmaların isimlerini ilan etmeleri gerekirken..bebeklerimize güvenip de ne vereceğiz..geleceği nasıl olacak küçük yavrumungamyoncuiremsu

haberleri tam izlerseniz arkadaşlar içiniz rahatlar 120 örnekten sadece 3 tanesinde kurşun yüksek çıkmış daha sonra refarans laboratuvarlarda yapılan araştırmalarda bunun böyle olmadığı görülmüş yani yanlış bilgi verilmiş diye tekrar açıklama yapıldı...

haberleri tam izlerseniz arkadaşlar içiniz rahatlar 120 örnekten sadece 3 tanesinde kurşun yüksek çıkmış daha sonra refarans laboratuvarlarda yapılan araştırmalarda bunun böyle olmadığı görülmüş yani yanlış bilgi verilmiş diye tekrar açıklama yapıldı...

sağol canım içimi rahatlatın detyalı araştırma fırsatım olmadı zaten.

Kızlar dün cnbc-e'de bir programda tartıştılar bu konuyu. Canlı yayına Tüm Gıda İhracatçıları Birliği başkanı bağlandı. Dedi ki, Türkiyede şu an mama üretilmiyormuş, satılanların hemen hepsi de Avrupa ülkelerinde üretiliyormuş ve birebir orada satılanların aynısıymış. Türkiyeye özel niye üretsinler hepsi aynı ve hepsi Avrupa Birliği denetiminden geçiyor dedi. Kesinlikle kurşun falan yok, Tarım Bakanlığına çok kızgınız insanların kafasını karıştırdıkları için dedi. Bilemiyorum ne kadar doğru ama mantıklı geldi bana. Mesela hero baby Ülker'in gibi görünüyor ama aslında İsviçre'de üretiliyor. Zannetmiyorum ben olduğunu....

BEnce bu tarz haberlere kulak asmayın,6 aylık olana kadar kızım günde 2 kere bazende bir kere mama veriyordum ben.Dönemsel olarak bir şeyler çıkabiliyor.
Sğalıkla büyütün yavrunuzu inşallah.

evet haber yalanlanmış ilk izlediğimde cnbce de önce sonra fox da haber çıkınca çok endişelendim .Şu an içim rahat cevap yazan herkese çok teşekkürler

nasıl ınsanların hayatlarıyla bu kadar kolay oynuyorlar mılyonlarca anne kac gundur kan kustu sımdı bu acıklamaya ne kadar ınananmalıyız bılmıyorum

Back