• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek mama yardımı hakkında.....

ecrinnaz-dlk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2014
375
355
53
Öncelikle merhabalar Ankara'da yaşıyorum elimde Nestle nin yüksek kalorili maması var yanı zayıf olan buyume geriliği olan bebeklerin içtiği bir mama (kızıma gerek kalmadığı için kullanmıyoruz) mama 1 yas ve üzeri için ama bence 10 11 12 aylık bebekler bıle ıcebılır hıcbır zararı olmaz çünkü mamalar arasında ki numara farkı sizinde bildiginiz üzere sadece kalori degerlerıdır... Farklı illerdeki arkadaşlara da vermek isterim ama kargo sıvı kabul etmıyor.... Mama dan elimde yaklaşık 50 adet falan var.... Hiçbir maddi talebim yoktur... Allah rızası ıcın verıyorum... Yavrular içsin şifa olsun büyüsünler... Nott; mama eczaneden 1 ay önce alındı güvenle saklanılıp muhafaza edildi....

3nity 3nity haklısın canım daha önceden teslim ettim ama konum itibarıyle bulunduğumuz yerde ihtiyacı olan fazla Kişiler yaşamıyor ıstedım ki ihtiyacı olan alma güçlüğü yaşayan biri sebeplensin...

3nity 3nity haklısın canım daha önceden teslim ettim ama konum itibarıyle bulunduğumuz yerde ihtiyacı olan fazla Kişiler yaşamıyor ıstedım ki ihtiyacı olan alma güçlüğü yaşayan biri sebeplensin...
Niyetiniz çok güzel, çok takdir edilesi ama bu tarz takviye gıdalar doktorların reçetesi ile verilmeli. Buradan paylaştığınızda benim çocuğum zayıf ben mi alsam diyen biri bile çıkabilir. Taşıma imkanınız varsa başka biri ilçenin aile sağlığı merkezi ile irtibata geçebilir, kabul ederlerse oraya götürürsünüz.

Yada bağlı olduğunuz belediyeyi arayıp bir sorun belki evden gelip teslim bile alırlar miktara göre...

4 yasinda bir oglum var yasitlarindan kisa ve oldukca zayif acaba herhangi bi yas siniri var mi bu mamalarda

Tamam canim saolasin goturmedigim doktor kalmadi oglumu tek dedikleri zorlama oluyo :kızgın:

Lütfen burada veya başka bir yerde duyduğunuz, gördüğünüz önerileri doktorunuz söylemedikçe yapmayın.
İleride çocuğunuzda ciddi yeme bozuklukları görülebilir.
İçiniz rahat etmeyebilir ama doktorunuzu dinleyin. Zorlama dedilerse zorlamayın..
Sevdiği şeyleri eğlenceli sunumlarla vermeye çalışın.

Bu tarz post açmak yasak bildiğim kadarıyla,ve burdan bu tarz şeyler için tavsiye vermeyin, niyetiniz kötü olmayabilir ama her ürün de her çocuğa iyi gelmeyebilir

Mune Mune

Back
X