Bebek Beslenmesi Bebek kundaklanmalmı

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Sıkı sıkı olmamak kaydıyla kundaklanması taraftarıyım. Kızım ellerini de kundak yaptiriyordu ama oğlum pek istemiyor onu yarım kundak yapıyorum genelde. Hem sıcacık duruyor hemde elleri bağlı olduğu icin sıçrayıp uyanmıyorlar.

Yarı kundaklamayı bende yapıyorum. Yani bacaklarını sıkmadan sadece kollarını sıkı sararak. Müslin battaniye ile sarıyorum çokta bunaltmasın diye. Daha hızlı uyuyo. Elleri uykusunda kıpırdayınca istemsiz çok uyanıyolar. Hoş benim bebeğim ne yapıp edip gece çıkarıyo elini 🤣 ama olsun kolay dalıyo uykuya en azından

Yarı kundaklamayı bende yapıyorum. Yani bacaklarını sıkmadan sadece kollarını sıkı sararak. Müslin battaniye ile sarıyorum çokta bunaltmasın diye. Daha hızlı uyuyo. Elleri uykusunda kıpırdayınca istemsiz çok uyanıyolar. Hoş benim bebeğim ne yapıp edip gece çıkarıyo elini 🤣 ama olsun kolay dalıyo uykuya en azından
Benimkide oyle o el hep disarda teslim olmus vaziyette duruyor 😂

Yarım kundak önerılıyor bencede en uygunu o. Ben aslında hıcbırını onaylamıyorum. Ama yarım biraz daha mantıklı.

X