- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
-
- Konu Sahibi Vakana-pan
bu konuyu takip edicem beni de ilgilendiriyo çünkü
ben de 2 yıllık evliyim bu zamana kadar hep istemedim çünkü biz de gezmeyi tozmayı çok seven bi çiftiz
bi de benim eşim de çok çocuk isteyen biri değil, yapmayalım hiç desem neden diye sormaz bile bence
neyse 2013 gelinleri topiğindeyiz yıllardır, oradaki arkadaşlarımdan doğuranlar hamile olanlar çok oldu ve ben de heveslendim artık
şu yazı geçirelim sonbaharda başlamak istiyorum çalışmalara
bazen çok istiyorum bebek hele de bi kızım olsun çoook istiyorum
ama bazen de herşeyinden çok korkuyorum, çalışan bi kadınım hem eve hem bebeğime hem eşime nasıl yeticem..
eşimle çok güzel bi ilişkimiz var Allahım bozmasın.. edi büdü olarak takılmayı çok seviyoruz
yepyeni bi birey ilişkimizi nasıl etkileyecek bilemiyorum
bi de dediğim gibi eşim çok çocuk yanlısı değil belki o çok istekli olsa ben daha cesaretli olurdum
sonuç olarak şimdilik ekim ayına doğru plan yaptım.. o zamana nolur bilemem tabi
ben evliliğimin 3, yılında bebek sahibi oldum çook pişmanım niye daha önce doğurmadım diyeeeee belki şimdi ikinci kez anne olmak isterdim .... Açıkcası 2 yıl çoook iyi bir süre o bebiş evine gelsin eviniz nasıl güzelleşiyor .. Ayrıca kimse anneliği annesinin karnında öğrenmiyor ama o doğduğun rabbim öyle bir annelik duygusu gönderiyor ki bu benmiyim diyor insan.... Bence eşini dinle hemen küçük meleğinize Rabbimin izniyle kavuşun derim... Gezmek tozmak nereye kadar onun anne demesi size koşup sarılması seni seviyorum dediğinde bende seniiiii demesi gezmenin tozmanın yanında ne kiiiiiiiiiii........
ZelibonDoktora gittiniz mi ?
evet tatlım gittik..çok şükür hiçbir sorun yok..
ama nasip işte..demekki hayırlı zaman deilmiş..
Düşünüyorum düşünüyorummm
Yıl sonuna kadar yapmamayı düşünüyorum :)) Yeni yıl çocuğu olsun diye kandırayım bari napimm
sakin üzülme vallah kiyamam ben sana
Birdahaki dualarima senide katicam ...
Tam da benim duygularımı yazmışsın. Simdi bebeğim var.evlenince eşime 1 yıl istemiyorum dedim zaten ailesiyle sorunlarimizdan çocuk yapma ihtimali bile beni korkutuyodu 2.yıl da bekleye karar verdik benim istegimle.2 sene sonra ben de onayladin 2.5 yıl sonra hamile kaldım. O anki mutluluğu anlatamam.sanki yıllardır bugünü bekliyormusum gibi hissettim.rahatimin kaçacağını biliyordum bu yüzden hamileliğin tadını çıkardım. Hastayım oram ağrıyor bu ağrıyor diye geçirmedim gezdim gezdik eşimle.bi de çocuk yapmadan once yapmak istedigin seyler varsa yap.biz baya gezdik iki yilda izmir bodrum çeşme bir gittik Çanakkale Şehitlik karadeniz turu Kapadokya gezmeden çocuk yapmak istemiyorum dedim eşimle baya gezince bahane de kalmadi.yaptık bebegim geldi.bazen evet özlüyorum o rahat günlerimi.sinemaya gidemezsinde hayvanat bahçesine gidersin aynı sey olmasada ama koyacak annen falan varsa yine gidersin arada ama çalışan annelerin çocuğu koyup gezmesinden çok o vakti annesiyle gecirmesi gerektigini düşünüyorum.zaten bebek o kadar çok ozluyor ki seni.biz eşimin dogim günün de romantik yemegimize kızımızı da goturduk.eşim istedi.yillar sonra foto ya bakinca baba ben nerdeydim diye sorarsa uzulurmus baba kız cok düskunler birbirlerine. Her hafta sonu geziyoruz bir yerlere gidiyoruz ama bebekle yapiabilecek yerlere gidiyoruz.en kötüsü gezme degolde gece uykusu 1.5 yaşına kadar gece en az 4 defa kalktim.sadece sabaha kadar uyumadan uyumayı ozlemistim ama cabuk geçti o günlerde. sindi de o günleri özlüyorum.seni çok iyi anladigim için biraz uzun yazdım kusura bakma.
Ben farkli bi soru soruyum :d nasi korunuyosunuz?
ilk sene ilaç kullandım. sonra eşim korundu şimdi yine ben ilaç kullanıyorum :)
Evet ilac sizi yari yolda birakmamis umarim benide birakmaz reglimi bekliyorumda stress yaptim bugun yarin gelmesi lazim ama ben hep ayni saatte icmiyorum?
eşinle aranda problem yok anlaşıyorsunuz
Bak bana bende korkuyorum ve istemiyordum
Şimdi istesekte olmuyor canım
O yüzden fazla irdeleme
ALLAHIM sana sabrını da gücünü de kuvvetinide verir
Yeter ki canı gönülden inan ve güven
Eşine bu konuda tereddütlerin olduğunu söylemelisin.
Biliyor konuşuyoruz tabi kii tereddütlerimi..
inşaallah tez zamanda bebişiniz olur