• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebek kontrolleri

akaryol2525

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2019
2
1
1
30
selam arkadaşlar ben anadolu yakasında ikamet ediyorum hamileyim henüz 2 aylık ve doktor arıyorum adatıp hastanesinde tanıdığınız bildiğiniz en çokda güvendiğiniz normal doğum yaptıran doktor tanıyormusunuz?

adatıp kurtköyde neslihan alan vardı normal doğum yanlısı tatlı dilli cok iyi bi doktor. ama gectiğimiz haftalarda medical park pendiğe geçti. kurtköy tarafındaysanız ersoy hastanesi ayşegül kalın öneririm. normal doğum yanlısı o da

evet çok duydum ismini ama bilmiyordum medical park geçtiğini üzüldüm şuan :(
ersoy hastanesi ayşegül kalın araştıracağım tavsiyen için çok teşekkür ederim.

Bende 6 haftalık hamile olarak kurtköy tarafı doktor arayışındayım tam adatıp neslihan alana karar vermişken medikal parka gittiğini duydum üzüldüm şimdi yeliz hanıma gideyim diye düşünüyordum ersoyda ayşegül hanım nasıl memnun munusuz?

Bende 6 haftalık hamile olarak kurtköy tarafı doktor arayışındayım tam adatıp neslihan alana karar vermişken medikal parka gittiğini duydum üzüldüm şimdi yeliz hanıma gideyim diye düşünüyordum ersoyda ayşegül hanım nasıl memnun munusuz?
ben memnunum siz sormadan herşeyi anlatıyor. bilgilendiriyor güleryüzüyle. normal doğum yanlısı. ama her insan kendi deneyimlemeli tabi ki

Esra aydında var orda onun hakkında bilginiz var mı peki çevrenizde giden sanırım dediğiniz gibi deneyimlemek gerekiyor

Back