bebek kokusundan daha güzel bi koku varmıdır şu dünyada!!! daha geçenlerde eşime dedimki, "ya biz bu çocuğun resimlerini videolarını çekiyoruz ilerde seyredelim, şimdiki halini tekrar tekrar görelim diye, her yaptığını anı defterine kaydediyoruz, kıyafetlerinden de örnekler saklayacağız.. gelecekte bakıp bakıp hatırlamak için.. ama tek birşeyi yapamıyoruz.. oğlumun bu güzel kokusunu nasıl saklayıp, muhafaza edip ilerde özlediğimizde tekrar tekrar koklayacağız?? bitek ona çare yok.." hatta aynı şeyi görümceme de söylediğimde bana önerisi şu oldu, o kokuyu özlediğinde bi çocuk daha yapıcaksın :):):):):):)
ben oğlumu o kokusuyla seviyorum.. özellikle emdikten sonra, ve hatta kustuktan sonra.. sanırım hala anne sütü aldığı için kusmuğu (afedersiniz) çok kötü kokmuyor.. biraz ekşi kokuyor evet ama ben o kokuya bayılıyorum, oğlumun kokusu o, süt kokulu oğlum diyorum onu severken.. hatta gece bazen terlediğinde, sabah uyanınıca boynu ter kokuyor, o bile çok hoşuma gidiyor, bebek sonuçta teri nekadar kötü kokabilirki.. ekşimik diyorum ozamanda, ekşimik aşkım diye seviyorum.. üzerini değiştirip de kıyafetinin deterjan kokusunu alınca bana sıradan geliyor.. deterjan tabiki güzel kokuyor ama oğlum gibi değil.. hangi deterjan, ıslak mendil, kolonya bilmem ne bir bebeğin kokusunun yerini tutabilir ki...
canım sen kaynanana bakma hiç, muhtemelen yaşından mütevellit, o bebek kokusu nedir unutmuş, hatta önceki arkadaşların dediği gibi sana veya torununa bir garezi olabilir... hiç kafana takma, sen bebeğinin kokusunu doya doya çek içine... bir kaç sene içinde alamayacaksın çünkü, yine öyle koksa diyeceksin.. bu arada sakın yüzüne vücuduna ıslak mendil, kolonya fln süreyim deme.. zaralı onlar aman diyim.. popişi için kullanıyoruz hadi neyse de, yüzüne gözüne sakın haa..
ve birde son olarak tavsiyem.. bebek kokusuna bile karışan kaynana, muhtemelen daha nelere nelere karışıyordur.. bir bebeğe annesinden iyi kimse bakamaz, ve bebeğinin ihtiyaçlarını karşılıyamaz.. kafamıza birşey takıldığında, burdan zaten birbirimize yardımcı oluyoruz, bence kaynananın bebekle ilgili söyledikleri şeyleri yapma, yada bi araştır eğer kafana yatıyorsa yap.. ben çok arkadaşımı tanıdığımı duydum; "annem, kaynanam, eltim, görümcem, arkadaşlarım böyle dedi ondan yaptım, yapmaz olaydım pişmanım" diyen.. bebişine de sana da sevgiler..